Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă când o femeie iubește cu adevărat?

Mi s-a făcut pielea de găină.

Când o femeie iubește cu adevărat...

Alege își pună inima în mâinile tale, își deschidă sufletul și îți arate ce înseamnă fii iubit necondiționat. Femeia care iubește cu adevărat strălucește ca un adevărat diamant.

Când o femeie iubește cu adevărat....

Zâmbește clipă de clipă. Nu îi mai este frică de nimic. Nu se teme nici de angajamente, nici de viitor, nici de greutăți. Pentru știe toate problemele sunt rezolvate atunci când există iubire adevărată.

Când o femeie iubește cu adevărat...

Își seama nu există nimic pe lumea asta mai frumos ca iubirea. Și înțelege tot ce a trăit până acum a ajutat-o ajungă aici, în cel mai frumos loc al vieții sale. Alege închidă capitolul trecutului și se concentreze pe prezent, singurul moment care contează cu adevărat.

Când o femeie iubește cu adevărat...

Învață fie vulnerabilă. Pentru știe în preajma partenerului său poate renunța la toate măștile și poate fi ea însăși fără își facă griji ar putea fi criticată sau nerespectata.

Când o femeie iubește cu adevărat...

Alege iubirea clipă de clipă. Din nou și din nou.

Când o femeie iubește cu adevărat...

Își seama de puterea incredibilă pe care o are dragostea sinceră și pură. Învață despre dăruirea sufletului, despre încredere, despre sinceritate. Își dă seama iubirea nu doare... și alege iubească fără teamă și din tot sufletul și își promite nu mai privească niciodată în urmă.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.