Setari Cookie-uri

A doua jumatate a lunii august va fi cu adevarat speciala pentru aceste trei zodii

Jumatatea lunii august vine cu surprize interesante pentru cateva zodii. Iata care sunt semnele zodiacale cu care astrele sunt foarte norocoase.

Te numeri printre ele?

Taur - Esti pregatita pentru doua saptamani de poveste?

Romantismul infloreste la cote maxime in aceasta perioada pentru tine, la fel ca viata ta sociala. Urmatoarele doua saptamani sunt momentul perfect pentru a iesi din zona de confort si a intalni oameni noi, a socializa si, daca esti singura, pentru a iti gasi un partener de cuplu.

Pe plan profesional ai o energie creativa incredibila si poti demara proiecte noi foarte interesante. Superiorii te vor rasplati cu premii minunate pentru talentul tau.

Leu - Iti implinesti unul dintre cele mai mari visuri ale tale

Astrele sunt de partea ta in a doua jumatate a lunii august si te vor ajuta sa iti transformi cele mai mari visuri in realitate. Acum este momentul potrivit pentru a iti asuma cateva riscuri si sa iti urmezi dorinta inimii tale, asa cum este ea - sincera, puternica, cruda. Nu te lasa condusa de sfaturile primite de la oamenii din jurul tau deoarece este posibil sa ajungi intr-un punct mort. Bazeaza-te pe intuitie si vei vedea cate lucruri minunate ti se vor intampla intr-un timp destul de scurt.

Citește și:

Din punct de vedere financiar, o oportunitate frumoasa de colaborare te va ajuta sa iti rezolvi toate problemele legate de bani.

Sagetator - Astrele te pregatesc pentru cateva schimbari majore

Dupa ce in ultima perioada ai inotat intr-o mare adanca incarcata de emotii, de durere, de insecuritati, de stres si de griji, iata ca a venit timpul sa ajungi la mal. Esti pregatita pentru tot ce urmeaza sa se intample in viata ta. Abia astepti sa inchizi acest capitol si sa incepi sa scrii la urmatorul.

Astrele sunt de partea ta si iti aduc in cale persoanele potrivite care sa te ajute sa incepi un nou drum al vietii tale. Fie ca incepi sa calatoresti mai mult, sa iti redescoperi pasiunile sau sa incerci lucruri noi, esti tot timpul in cautarea experientelor care sa te ajute sa traiesti frumos.

foto main: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.