Setari Cookie-uri

Nu-ți mai dezgoli sufletul în față fiecărui om care vine în viața ta

Ai grijă de sufletul tău. Este singurul pe care îl ai, altul nu vei mai primi. Cât să mai îndure și el?

Nu mai permite tuturor oamenilor pătrundă în viațata. Nu mai permite tuturor oamenilor se joace cu mintea ta. Nu mai permite tuturor oamenilor îți schimbe viitorul. Nu mai permite tuturor oamenilor îți dicteze drumul pe care vrei mergi.

Ai grijă de sufletul tău pentru acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

Este timpul faci curat în viața ta. Este timpul îi elimini pe acei oameni toxici din lumea ta; este timpul fii atentă în fața cui îți deschizi sufletul.

Nu, te pu pe primul loc nu este un gest egoist. te uiți în oglindă și îți spui meriți mai mult nu este nimic egoist. te îndepărtezi de oamenii care nu merită nici măcar o secundă din timpul tău nu este o greșeală.

Este timpul îți permiți ai grijă de tine chiar dacă acest lucru poate fi dificil de înțeles pentru unii oameni. Este timpul îți respecți inima și îți iubești sufletul. Este timpul faci ce consideri este mai bine pentru tine chiar dacă asta înseamnă nu te intereseze atât de mult așteptările oamenilor din jurul tău.

Știu, nu este ușor înveți te iubești după decenii în care ai făcut fix opusul. Poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le vei face vreodată... însă este exact ceea ce ar trebui faci. Ai grijă de tine, ai grijă de sufletul tău, ai grijă de inima ta. Nu mai permite tuturor oamenilor mai pătrundă în viața ta, îți schimbe prezentul, îți dicteze viitorul.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.