Setari Cookie-uri

5 Adevăruri despre relații pe care să le ștergi din mintea ta dacă vrei o iubire de durată

Iata care sunt acele adevaruri despre relatii pe care sa nu le mai bagi in seama daca vrei sa ai o iubire de durata.

1. În această viață ai nevoie doar de iubire

Nu, în această viață ai nevoie de multe. Cu siguranță ai nevoie de hrană, de un adăpost deasupra capului, de oxigen, de apă - toate acestea sunt elementare. Dincolo de asta, ai nevoie și de un sentiment de împlinire personală în afara relației romantice pe care o ai.

2. Îți dai seama când întâlnești persoana potrivită

S-ar putea ca multe persoane nu aibă idee când se îndrăgostesc. Uneori dragostea nu apare din senin, nu se întâmplă la prima vedere. Uneori trebuie dai timp lucrurilor. Iubirea poate înflori atunci când te aștepți cel mai puțin.

3. Nu trebuie fiți doar iubiți, ci și cei mai buni prieteni

Nici vorbă. Da, în relația de iubire trebuie existe apreciere, încredere, suport, sprijin, maturitate. Este important ca el fie alături de tine atunci când te afli într-un moment dificil, te asculte când simți nevoia spui tot ce ai pe suflet, însă nu este obligatoriu îți fie cel mai bun prieten.

4. Oamenii nu se schimbă

Oh, ba da. Oamenii se schimbă. Oamenii se schimbă cu fiecare secundă care trece, cu fiecare întâmplare pe care o trăiesc, cu fiecare om cu care își intersectează drumul. Dacă nu puteți găsi o modalitate de a evolua împreună, este recomandat mergeți pe drumuri separate.

5. Iubirea este singura care contează

Da, iubirea este extrem de importantă. Însă nu este singura care contează. Există atât de multe lucruri în viață care contează. Atâtea probleme care nu au absolut nicio legătură cu iubirea. Practic, totul contează, în această viață... inclusiv iubirea.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.