Setari Cookie-uri

Respiră, furtunile nu durează o veșnicie. Fără ploaie nu crește nimic

Învață să accepți furtunile din viața ta. Sunt trimise de Dumnezeu pentru a te face mai puternică.

Furtunile nu durează o veșnicie. Toată lumea știe acest lucru, însă când vine vorba de furtunile din interiorul nostru, ajungem ne gândim ele vor trăi o veșnicie, nu vom mai putea scăpa de ele și le permitem ne macine gândurile, inimile și sufletele.

După fiecare ploaie iese soarele. Și după fiecare furtună poate ieși curcubeul.

Ne izolăm de toată lumea gândindu-ne ne este mai bine așa, nu suntem pregătiți pentru a vorbi despre ce simțim. Într-un final ne dorim ne dăm bătuți și nu mai facem nimic. Însă dacă stăm ne gândim, ploaia te curăță, iar înfruntarea vântului pe măsură ce îți continui drumul îți oferă putere în propria persoană și te determină te simți în siguranță, de neînvins.

Este momentul îți dai seama ești mai puternică decât furtuna. Poți fi calmă în mijlocul uraganului pentru știi acesta va trece, ploaia se va opri, va ieși soarele și, dacă ai noroc, vei vedea și un curcubeu pe cerul albastru după o perioadă teribil de întunecată.

Furtunile nu te distrug întotdeauna, nu te smulg de la pământ. Învață doar dansezi în ploaie, te protejezi de vânt și caută curcubeul după ce furtună s-a încheiat.

Cu cât trăiești mai multe furtuni cu atât frica ta devine tot mai nesemnificativă.

Este momentul accepți faptul furtunile sunt o parte din natură, o parte din viață și o parte din tine. Chiar dacă încerci fugi de ele, nu poți scăpa. Ele sunt trimise de sus cu un motiv, încearcă îți spună ceva, îți transmită un mesaj important. Fiecare furtună vine cu o binecuvântare, fiecare furtună distruge ceva pentru a construi altceva.

Când afli furtunile nu te pot dărâma înveți cum fii cu adevărat fericită.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.