Setari Cookie-uri

Poate dura ceva mai mult... dar ce iti este menit va gasi intotdeauna calea catre tine

Poti astepta luni... poti astepta chiar ani. Insa ceea ce este destinat pentru tine va gasi intotdeauna calea catre sufletul tau.

Este posibil sa fie nevoie de multa rabdare, multe provocari, multe momente de disperare si o multime de clipe in care sa te convingi singura sa te ridici de la pamant... insa ceea ce este menit pentru tine va merita mereu asteptarea.

Poate necesita o forta exorbitanta de forta si de rezistenta insa, in cele din urma, acel "ceva" va veni la tine atunci cand vei fi gata sa il primesti. Si totul atunci va avea sens.

Fiecare provocare, fiecare moment in care sufletul iti plange, fiecare durere... toate sunt menite sa te apropie de ceea ce este cu adevarat potrivit pentru tine. Poate ca nu vezi sau nu intelegi intreaga imagine acum, insa crede-ma ca atunci cand se va intampla vei intelege ca fiecare clipa dificila a avut un scop. Vei vedea cum toate piesele de puzzle s-au reunit pentru a crea ceva semnificativ, ceva demn de povestit, ceva incredibil.

Citește și:

Poate dura ceva timp, insa ceea ce este pregatit pentru tine nu va fi niciodata oferit altcuiva. Universul are deja planul facut pentru tine.

Universul este plin de surprize si de minuni. Poate ca sincronizarea lui nu se aliniaza intotdeauna cu a ata si poate ca planurile sale pentru tine nu seamana absolut deloc cu cele pe care le ai tu pentru tine. Insa este bine sa stii ca la final de tot ceea ce este destinat pentru tine va fi al tau te va gasi... iar atunci cand se va intampla asta va ramane cu tine pentru totdeauna in ciuda tuturor provocarilor si a tuturor dificultatilor.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.