Setari Cookie-uri

O femeie puternica nu va cersi niciodata iubirea unui barbat

Nu cersi niciodata iubire. Nu o face. Nu cauta dragoste acolo unde nu exista. Cel care te iubeste cu adevarat nu te-ar lasa niciodata sa implori iubirea lui. Pentru ca nu va permite sa treaca o clipa fara sa iti spuna cat de mult tine la tine. Nu te va lasa sa te indoiesti vreodata de ceea ce simte pentru tine. 

O femeie puternica nu va cersi niciodata dragostea.

O femeie puternica nu va implora niciodata pe cineva sa o iubeasca sau sa ii fie alaturi atunci cand are nevoie.

O femeie puternica nu va cersi nici timp, nici angajament, nici afectiune, nici atentie.

O femeie puternica nu va implora niciodata pe cineva sa ramana cu ea cand va avea cea mai mare nevoie.

Pentru ca, in primul rand, daca te iubeste atat de mult, nu te va parasi niciodata. Nu te va lasa singura. Nu iti va da drumul la mana. Nu... nu vei fi nevoita sa te rogi pentru prezenta lui, pentru dragostea lui pentru ca iti va oferi cea mai frumoasa iubire din lume si va avea intotdeauna bratele deschise pentru tine.

Nu uita, daca trebuie sa ceri iubire inseamna ca nu merita.

Asa ca, draga mea, nu cersi niciodata iubire. Nu o face. Nu cauta dragoste acolo unde nu exista. Cel care te iubeste cu adevarat nu te-ar lasa niciodata sa implori iubirea lui. Pentru ca nu va permite sa treaca o clipa fara sa iti spuna cat de mult tine la tine. Nu te va lasa sa te indoiesti vreodata de ceea ce simte pentru tine.

Citește și:

TU meriti mult mai mult decat atat. Asa ca ridica-te de la pamant si mergi mai departe. Foloseste-ti vocea pentru a iti demonstra valoarea in loc sa o folosesti pentru a cersi. Fii prima care face primul pas, care rupe orice legatura, care se indeparteaza de o persoana care nu simte iubire pentru tine.

Tu meriti sa fii tratata frumos. Meriti o iubire minunata. Meriti atentie. Meriti un barbat care sa ramana. Meriti un suflet care sa fie aproape de sufletul tau in orice clipa din zi si din noapte. Meriti sa stii cat de importanta esti.

Poate ca iti este greu acum, insa cauta in inima ta puterea de a merge mai departe. Esti curajoasa. Esti uimitoare. Esti incredibila. Si meriti tot ce este mai bun pe aceasta lume. Sa nu te multumesti niciodata cu mai putin.

foto main: 4 PM production, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.