Setari Cookie-uri

Dacă nu ești mulțumită cu viața ta, este responsabilitatea ta să faci ceva în acest sens

Nu trebuie să fii sigură cu privire la drumul tău în viață, la care ar fi următorul pas. Uneori tot ce trebuie să faci este să faci primul pas pe care îl consideri potrivit pentru tine... și de acolo să înveți, să mergi mai departe, să trăiești cu adevărat.

Deseori, ne mulțumim cu ceea ce credem este corect, sigur și obișnuit. Suntem atât de dominați de ideea de a rămâne în zona noastră de confort încât doar gândul de a schimba ceva ni se pare înfricoșător. Este dificil și înspăimântător înfruntăm un mediu complet nou, cu oameni noi, lucruri noi sau locuri noi.

Suntem atât de îngroziți de ideea de a ieși din zona de confort pentru simțim nu putem merge mai departe lăsând lucrurile în urmă. Ne sacrificăm propria ființă, propriile puteri, propria fericire. Alegem compromitem tot ce este mai frumos rămânând într-un loc mult prea simplu când, de fapt, ar trebui mergem mai departe cu viața noastră.

Dar ghici ce, viața nu este trăită cu adevărat în acest loc confortabil.

Dacă ești nemulțumită cu viața ta, o schimbare.

Dacă nu ești mulțumită cu locul de muncă, schimbă-l. Niciodată nu este prea târziu pentru a încerca ceva nou.

Dacă nu ești mulțumită cu oamenii care te înconjoară, renunță la legăturile pe care le ai cu ei. Dacă simți nu te influențează pozitiv și sunt o energie toxică în jurul tău, îndepărtează-te de ei.

Dacă nu ești mulțumită cu viața ta sentimentală, ieși din relația în care te afli. Partenerul de cuplu de acum nu este singura persoană de pe pământ.

Dacă nu ești mulțumită cu drumul tău în viață, schimbă direcția. Nu te bloca în zona de confort și în plasele de siguranță.

Dacă nu ești mulțumită de modul în care vezi viața în general, privește în jurul tău. Uită-te din toate unghiurile astfel încât vezi câte perspective diferite există.

În loc te temi examinezi fiecare decizie pe care trebuie o iei în viața ta, ai încredere în tine. Uneori trebuie îți asumi riscuri și ieși din zona de confort pentru a trăi cu adevărat. Nu trebuie cântărești întotdeauna avantajele și dezavantajele... ci doar te concentrezi asupra unui singur lucru... poate cel mai important lucru - și anume fericirea ta.

Nu trebuie fii sigură cu privire la drumul tău în viață, la care ar fi următorul pas. Uneori tot ce trebuie faci este faci primul pas pe care îl consideri potrivit pentru tine... și de acolo înveți, mergi mai departe, trăiești cu adevărat.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.