Setari Cookie-uri

Dacă te iubește cu adevărat va veni după tine până la capătul lumii

Dacă te iubește cu adevărat, nimic nu va sta în calea dragostei voastre. Însă dacă nu este interesat, poți locui și la doi pași de el, iar el îți va spune că sunteți prea departe unul de celălalt.

Draga mea, te rog, nu mai alerga după un bărbat care nu depune niciun efort pentru a fi cu tine. Care este în relație doar pentru îi este convenabil. Care nu este niciodată acolo atunci când trebuie.

Nu îi permite se joace cu mintea ta, cu sentimentele tale, cu corpul tău. Învață fii sigură pe tine, îți cunoști valoarea și nu îți mai pierzi timpul cu cineva care nu merită iubirea ta.

Un bărbat adevărat va veni după tine până la capătul lumii

Un bărbat adevărat îți va demonstra prin fapte mărunte clipă de clipă cât de mult însemni pentru el. Îți va arăta cât te iubește zi de zi. Te va motiva fii cea mai bună variantă a ta și te va aprecia pentru tot ce ești tu, cu calități și defecte, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Un bărbat adevărat te va susține în fiecare decizie pe care o iei (chiar și în cele cu care nu este de acord) și te va încuraja îți urmărești visurile, îți atingi obiectivele, devii cea mai bună versiune a ta.

Un bărbat adevărat își va dori te vadă fericită și va face tot ce îi stă în putere pentru a îți pune zâmbetul pe buze.

Un bărbat adevărat îți va demonstra cât de mult îi pasă de tine. Te va ține de mână în zilele grele, va fi acolo când îți vei dori vorbești și îți va fi umăr pe care îți odihnești capul.

Tu meriți o iubire pură, sinceră, adevărată. Meriți ai încredere în cel de lângă tine, știi te iubește și ești o prioritate pentru el. Meriți te includă în planurile sale de viitor, îți fie nu doar iubit, ci și cel mai bun prieten.

Așa , te rog, nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Uneori poate fi dificil fii singură, însă crede- este de o mie de ori mai bine ieși dintr-o relație toxică decât suferi lângăe cineva care nu știe cât valorezi. Timpul îți va vindeca toate rănile... iar cât ești singură, descoperă-te, distrează-te și iubește-te.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.