Setari Cookie-uri

Ce contează cu adevărat pentru tine?

Unele lucruri contează mai mult, altele mai puțin. Și cu toate astea, atunci când trăim pe pilot automat, tindem să le dăm tuturor aceeași importanță și să pierdem din vedere ceea este cu adevărat important pentru noi.

Pentru cineva poate fi vorba de împlinirea unui vis sau de bunăstarea copiilor; de un proiect nou, o reușită profesională sau o afacere; de felul în care se dezvoltă relația de cuplu. Insă, la urma urmei, totul se reduce la bucuria pe care o simți în sufeltul tău și care contribuie la starea ta de bine.

Nu este vorba doar de ceea ce faci. Dar și de ceea ce gândești și de oamenii pe care îi accepți în preajma ta și pe care îi numești prieteni. De mediul în care trăiești și în care îți desfășori activitatea. Câte dintre acestea și aceștia îți fac sufletul să cânte?

Cineva mi-a spus că este imposibil să faci doar ce îți place. Insă eu cred cu tărie contrariul. Cred că fiind autentică și sinceră cu tine, ajungi să îți descoperi talentul și să îl exprimi, ceea ce îți aduce libertate financiară. Apoi, oamenii care gravitează către tine o fac pentru cine ești nu ceea ce pari. Așadar, nu ai nici un motiv să faci și să spui ceea ce nu îți place pentru a menține o fațadă. Energia ta se schimbă și atrage către tine și mai multe lucruri pozitive. Iar atunci când apar situații care nu-ți sunt în întregim pe plac, știi să vezi partea plină a paharului și oportunitatea astfel încât sfârșești să faci ceea ce îți place.

Citește și:

Drumul către viața ta ca o bucurie și sărbătoare continuă începe cu curaj dar și cu o listă apărută ca rezultat al unor momente de introspecție. Lista pe care notezi ce este cu adevărat important pentru tine. Lucrurile care te fac să vibrezi, care îți deschid inima și ți-o umplu cu iubire, care te umplu cu energie și te stimulează să dai în fiecare clipă tot ceea ce ai mai bun.

Atunci când faci această listă, este ca și cum ai plivi o grădină de buruieni. Spațiul se deschide iar soarele poate ajunge să încălzească plantele plăpânde care până mai ieri erau suffocate de buruieni.

foto main: andrey_l, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.