Setari Cookie-uri

Oare ceri prea mult... sau doar ceri persoanei nepotrivite pentru tine?

Nimic nu este mai rău decât să trăiești în minciună. Nimic nu este mai rău decât să încerci să găsești dragoste și fericire într-un loc în care există doar durere și haos.

Dacă dragostea doare... atunci nu este dragoste.

"Toată lumea spune dragostea doare, dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare... Respingerea doare... pierzi pe cineva drag doare... Invidia doare... Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea, însă în realitate dragostea este singurul lucru care acoperă toată durerea și poate face pe cineva se simtă bine din nou. Dragostea este singurul lucru din această lume care nu doare." - Liam Neeson.

Există o diferență între un bărbat care te place și un bărbat care te apreciază.

Există o diferență între un bărbat care crede poate găsi oricând o femeie la fel ca tine și un bărbat care crede ești de neînlocuit.

Există o diferență între un bărbat care crede ești sexy și un bărbat care crede ești frumoasă.

Există o diferență între un bărbat care te place pentru corpul tău și un bărbat care te place pentru sufletul tău.

Există o diferență între un bărbat care vrea doar se distreze și un bărbat care își dorește petreacă timp de calitate alături de tine.

Există o diferență între un bărbat care vrea fie cu tine doar pentru o perioadă de timp și un bărbat care dorește te păstreze în viața lui pentru totdeauna.

Există o diferență între un bărbat care iubește ideea de a fi iubitul tău și un bărbat care este îndrăgostit de tine.

Există o diferență între un bărbat care îți arată ține la tine doar atunci când îi ceri și un bărbat care îți arată clipă de clipă cât de mult însemni fără el (și fără tu îi ceri ceva).

Există o diferență între un bărbat care găsește scuze pentru a nu fi alături de tine și un bărbat pe care te poți baza în fiecare moment al vieții tale.

Ambii bărbați există. Ambii bărbați îndeplinesc o anumită nevoie, însă trebuie te întrebi mai întâi ce cauți cu adevărat la o relație de iubire și, cel mai important, unde găsești ceea ce cauți.

Trebuie te întrebi dacă ceri prea mult sau doar ceri bărbatului greșit.

Învață fii sinceră cu tine însăți dacă deja ești într-o relație și simți nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Dacă ești cu cineva care nu te iubește așa cum vrei fii iubită, de ce mai stai? Și dacă știi răspunsul și îți este frică iei o decizie, trebuie doar înveți îți iei inima în dinți și faci acea schimbare pentru nimic nu este mai rău decât trăiești în minciună. Nimic nu este mai rău decât încerci găsești dragoste și fericire într-un loc în care există doar durere și haos.

Citește și:

foto main: LilacHome Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.