Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii în iubire în luna decembrie

Luna decembrie este una incredibil de frumoasă pentru trei zodii norocoase. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Ești curioasă dacă te afli printre ele?

Rac - Lucrurile se aranjeaza fix asa cum iti doresti tu

Anul 2019 a fost unul cu urcursuri si coborasuri, cu provocari, cu lectii de viata, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase pentru tine. A fost un an cu de toate care te-a ajutat sa cresti mai mult ca niciodata.

Pentru ultima luna astrele ti-au pastrat cele mai frumoase surprize - pe plan sentimental este posibil sa ai parte de o cerere in casatorie sau de o propunere din partea partenerului de cuplu pentru a trece la urmatoarea etapa a relatiei voastre. In sfarsit te simti fericita si implinita pe toate planurile.

Balanta - In sfarsit primesti iubirea pe care o meriti

Esti pregatita pentru cea mai speciala luna a anului? Pentru tine va fi una cu adevarat frumoasa deoarece iti indrepti atentia asupra vietii sentimentale, unde astrele iti pregatesc super surprize. In decembrie descoperi iubirea adevarata, sincera, pura, pentru o viata.

Citește și:

Inveti tot ce nu ai invatat pana acum in dragoste, distrugi toate zidurile pe care le-ai construit in jurul inimii tale si iti deschizi sufletul dupa o perioada neagra. Esti pregatita pentru tot ce urmeaza.

Capricorn - Esti mai fericita ca niciodata

In luna decembrie redescoperi fericirea adevarata si asta deoarece alegi sa te pui pe primul loc si sa iti acorzi atentia pe care o meriti. Vrei sa lucrezi la relatia pe care o ai cu tine, sa te redescoperi, sa intelegi ce iti doresti de la viata si care este drumul pe care trebuie sa mergi in viitor.

Creezi o conexiune cu sufletul tau cum nu ai mai creat pana acum si te simti impacata si linistita. In fiecare moment de acum inainte vei alege cu inima pentru ca prea mult ti-ai neglijat propria fericire.

foto main: miami beach forever, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.