Este alegerea ta. Doar a ta. Alege ACUM. Și dacă alegi.... - să te plângi; - să te învinovățești; - să fii blocată în trecut; - să acționezi ca o victimă; - să te simți nesigură pe tine; - să simți mânie; - să simți ură; - să simți furie; - să îți ignori intuiția; - să nu îți asculți inima; - să ignori sfaturile bune; - să renunți când mai ai puțin... ... Atunci este timpul să alegi altfel. Ține minte un singur lucru: nu ești singură. Cu toții trecem prin momente dificile. Cu toții am ales la un moment dat ceva nepotrivit pentru noi. Cu toții am făcut greșeli. Acum este momentul să schimbăm asta. Așadar, începând de astăzi alege următoarele: - să fii prezentă; - să fii optimistă; - să crezi în tine; - să îi ierți pe cei care ți-au greșit; - să îți dai seama cât ești de importantă; - să dai un sens vieții tale; - să demonstrezi că nu ești o victimă; - să fii mai puternică decât crezi; - să renunți la toate gândurile false, negative, toxice. Iată care sunt câteva gânduri la care vei renunța treptat în următorii 20 de ani... dar ar fi mai bine să începi să renunți de acum: - gândul că toată lumea știe ce este mai bine pentru tine. Tu știi ce este mai bine pentru tine, nu permite nimănui să ia decizii în locul tău.

- gândul că trebuie să îți găsești motivația undeva în afara ta. În inima ta există curajul de a merge mai departe. Crede în tine.

- gândul că a fi foarte ocupată este benefic pentru tine. Este important să fii ocupată, însă și mai important este să fii ocupată cu lucrurile care chiar merită.

- gândul că tu ești centrul Universului. Fiecare persoană are această idee. Da-te jos de pe piedestal și trăiește în lumea reală;

- gândul că orice persoană este bună. Nu, există și oameni răi, oameni toxici, oameni dornici să facă rău.

- gândul că nu trebuie să ierți. Nu ierți o persoană pentru că merită iertarea ta, o ierți pentru a te elibera de sentimentele dificile cu care îți încarci sufletul și pentru a merge mai departe.

foto main: LaVika Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: