Setari Cookie-uri

Mario Fresh si RENVTØ: Redefinesc ritmurile afro cu o piesa inspirată din clasicul 'Bamboleo, Bamboleia'

Una dintre cele mai anticipate piese de anul acesta “Brokoto”, care s-a lăsat așteptată aproape un an, a fost lansată oficial cu un clip plin de culoare si energie.

comunicat de presa: Duo-ul de excepție Mario Fresh si RENVTØ, nu încetează sa impresioneze cu abordarea lor unică, iar “Brokoto” este un alt rezultat remarcabil al colaborării lor. Piesa “Brokoto” își găsește inspirația in ritmurile afro si combina cu ușurință ritmurile contemporane cu o reinterpretare creativa a clasicului “Bamboleo, Bamboleia”.

Piesa este compusă de Mario Fresh si RENVTØ, iar producția realizată de RENVTØ. “Nu pot exprima in cuvinte cât de mult așteptăm momentul lansării oficiale pentru piesa “Brokoto”. Pe cât de nerăbdători erau oamenii, pe atât de mult așteptăm si noi sa aducem întreg proiectul în fata lor. “Brokoto” face parte din EP-ul pe care l-am lansat împreună si cumulează întregul nostru efort de a aduce esența muzicii noastre. Speram că, toată lumea să se distreze si să danseze pe piesa asta toată vara.”, declară Mario Fresh.

Citește și:

”Brokoto” este o combinație de vechi si nou - ne-am inspirat din “Bamboleo, Bamboleia” si am adus o energie cu totul diferita. Ritmul este unul care sa te prindă si sa te facă sa dansezi, e fix piesa de care ai nevoie vara asta.”, declară RENVTØ. Mario Fresh este unul dintre artiștii momentului în România.

În 2023, artistul a cucerit publicul cu numeroase hituri precum ,,Ai fost”, alături de Alina Eremia, care a devenit și cea mai ascultată piesă a anului de pe radio. , ,,Inima stai” alături de RENVTØ, ,,Timpul meu”, alături de Emaa, care încă se bucură de succes și este în Top 10 Media Forest.

RENVTØ (Renato Iliescu) este cel mai dorit producător având deja un portofoliu de piese care au intrat in Top 10 Media Forest, printre care “Necesar” si “Inima stai”, alături de Mario Fresh, “Tot la tine mă intorc” de la JO sau “16 ani” de la Mira si UZZI. În luna mai a anului trecut, Mario si RENVTØ au lansat EP-ul “Brokoto" care conține patru cântece: “Pasiunea mea (feat. Calinacho), “ROGNT" (feat. Marko Glass), “Dance or nah" și “Pata" (feat. Smiley).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.