Setari Cookie-uri

5 Semne că ești conectată la energia divină (deși tu nici nu îți dai seama)

Nu îți face griji, sufletul tău este acolo unde trebuie să fie.

Oamenii care sunt conectați la energia divină au un destin minunat de urmat în viață. Universul este de partea lor și îi ajută să își rezolve problemele, să meargă pe drumul lor și să trăiască viața pregătită pentru ei.

Iată o listă cu semnele care îți spun că ești conectată la energia divină:

1. Înțelegi prin ce trece fiecare persoană într-un fel sau altul

Ai un sentiment de unitate cu majoritatea oamenilor cu care intri în contact. Te simți conectată la un nivel profund sufletesc cu toată lumea și cu emoțiile și sentimentele acestora.

Chiar și cu persoanele care nu îți plac simți acest tip de conexiune specială.

2. Petreci foarte mult timp în natură

Îți place să te bucuri de natură. Simți că aceasta te liniștește, te calmează și te conectează la tot ce se întâmplă în jurul tău, la ființele vii, la Univers.

Citește și:

Dacă stai prea mult timp departe de natură, ești cu optimismul la pământ și sufletul tău se simte epuizat, încărcat negativ.

3. Îți place liniștea

Ai nevoie de pace și liniște pentru a îți reîncarcă bateriile. Lucrurile din viață pot deveni rapid copleșitoare, motiv pentru care simți zi de zi nevoia să fii singură, doar tu și gândurile tale, pentru câteva minute.

4. Nu îți este teamă de necunoscut

Accepți schimbarea și ești gata pentru orice îți pregătește Universul. Știi că în viață trebuie să crești, să te dezvolți, să explorezi. Nu poți sta într-un singur loc. În momentul în care apar oportunități frumoase pentru tine, te arunci înainte cu sufletul deschis. Îți asumi riscuri și trăiești cu adevărat.

Citește și:

5. Iubești tot ce te înconjoară

Iubești viața cu bune și cu rele. Iubești oamenii cu calități și cu defecte. Iubești fiecare lucru din această lume pentru că știi că noi toți avem un rol special pe pământ.

foto main: Zolotarevs Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.