Setari Cookie-uri

Jurjak lansează Inimă de piatră - un nou single însoțit de videoclip

Videoclipul, realizat în stil film noir, este regizat și montat de Jurjak și produs de Stay Sharp

comunicat de presa:

”Inimă de piatră” este primul single extras de pe viitorul album de studio Jurjak -“Hoții de vise”. Videoclipul piesei este realizat în stil film noir, un joc de lumini și umbre în care logo-ul Jurjak prinde viață. Piesa va fi cântată live, în premieră, la concertul trupei de sâmbătă, 29 februarie din club Expirat.

Piesa ”Inimă de Piatră” anunță al treilea album de studio Jurjak, ”Hoții de vise”, care urmează să fie lansat la începutul lunii mai. Textul cântecului este scris de Harry Negrin. Prima interpretare muzicală îi aparține Corinei Chiriac, care a inclus cântecul (cu un titlu ușor schimbat, ”Inimă, nu fi de piatră”) pe EP-ul ei de debut, ”Valurile Dunării”, lansat în 1971.
Single-ul ”Inimă de piatră” este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală: https://umusic.lnk.to/JurjakInimaDePiatraPR

Citește și:

Videoclipul, realizat în stil film noir, este regizat și montat de Jurjak și produs de Stay Sharp (www.staysharp.film). Mixul și masterul piesei sunt realizate de Vlad Stoicescu si Bogdan Dragomiroiu la Studioul Green Ville (www.greenvillemusic.ro).

Piesa va fi cântată live, în premieră, pe 29 februarie la concertul trupei din Expirat. Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet și costă 40 de lei în pre-sale și 50 de lei la intrare: https://www.iabilet.ro/site/event/50891/

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.