Setari Cookie-uri

Ellie White lansează „Ce va rămâne din noi”, o piesă ca un pansament pentru inimile frânte

Fiecare dintre noi trăim la un moment dat aceeași emoție, doar că într-un mod diferit, și atunci este normal ca, după o relație, fiecare să rămână cu altceva

comunicat de presa:

Ellie White lansează „Ce va rămâne din noi”, o piesă ca un pansament pentru inimile frânte, ce pune în versuri povestea unei relații de dragoste încheiată. „Ce va rămâne din noi” este scrisă și compusă de artistă alături de Andrei Tostogan și este produsă de Andy Platon.

„«Ce va rămâne din noi» este o piesă despre iubire, tema principală a tuturor pieselor mele, iar subiectul este despărțirea. Fiecare dintre noi trăim la un moment dat aceeași emoție, doar că într-un mod diferit, și atunci este normal ca, după o relație, fiecare să rămână cu altceva. Unii rămân cu un gust amar, alții cu o lecție învățată și totul depinde de percepția și emoțiile fiecăruia dintre noi. Am trecut și eu prin stări destul de puternice. Viața te pune la încercare la fiecare pas. Cel mai important este să nu cedezi primului impuls și să încerci să te redresezi. În cazul meu, copiii și familia au fost factorul decisiv. Pentru ei am încercat să trec peste toate lucrurile care nu mi se așezau cum voiam eu și să fiu puternică, să le ofer copiilor mei un exemplu: când viața te doboară, scutură-te și mergi mai departe, nu știi ce găsești mai încolo. Și lucrul acesta ar trebui să fie valabil pentru toată lumea. Chiar dacă simțim că universul ni se prăbușește, trebuie să ne ridicăm și să ne uităm în sus, pentru că tot timpul ne va aștepta o surpriză", declară Ellie.

Citește și:

Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar impreună au avut o mulțime de hituri. Apoi artista a lansat single-uri precum „Sete de noi”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”. În 2017, Ellie White a lansat single-ul și videoclipul „În mintea mea”, în 2018 aceasta a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remake-ul hit-ului „Take it”, iar vara trecută, a lansat „Scrum”.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.