Setari Cookie-uri

Randi lansează o nouă reinterpretare din cadrul Șlagărelor Famous: „Fată verde”

Randi lansează cea de-a șasea piesă din seria #ȘlagăreFamous și le oferă fanilor săi o nouă ocazie de a-l descoperi într-un alt context muzical, dar și de a se bucura de piese celebre, într-o nouă interpretare.

comunicat de presa:

De această dată artistul Famous Production a pregătit o versiune specială după „Fată verde” a trupei Phoenix, cu noi accente care se regăsesc în versurile compuse de el. „Am reprodus piesa si am păstrat doar refrenul, iar prin strofele compuse de mine am creat o poveste diferită, pornind de la inspirația piesei originale Phoenix: aceea a unei fete care se caută pe ea însăși și care poartă în ochi o neîmplinire a iubirii pe care o simte pentru un el”, spune Randi.

Printre alte melodii reinterpretate din cadrul, #ȘlagăreFamous se numără Copacul de Aurelian Andreescu și Nici o stea, un tribut adus Laurei Stoica.

Despre cum și de ce a pornit acest proiect marca Famous Production, Randi declară că „totul a plecat de la dorința de a aduce muzica părinților noștri in atentia publicului mai tanar, mai ales că a fost o perioadă extraodinară din acest punct de vedere, cu piese foarte bune și artiști pe care eu îi admir foarte mult.”

Citește și:

Randi are mai multe planuri muzicale pentru următoarea lună, el lucrând în prezent și la noua sa piesă. Ce mesaj va avea aceasta, dar și în ce loc special va filma videoclipul, artistul va dezvălui în curând.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.