Setari Cookie-uri

Moment emoționant în întreaga Italie: Oamenii au ieșit la balcoane să aplaude personalul medical 

Gest minunat făcut într-un moment de răscruce. Italienii au ieșit din nou la balcoane, de data aceasta pentru a aplauda personalul medical care luptă împotriva coronavirusului.

Italienii nu și-au pierdut speranța și sunt mai uniți ca niciodată ♡

Sunt în carantină de mai bine de o săptămână și încearcă să își păstreze optimismul și, cel mai important, să ridice moralul și semenilor lor. În cursul zilei de ieri s-a întâmplat ceva minunat în cartierele rezidențiale din întreaga Italie - toți au aprins luminile, au deschis larg ferestrele și au început să cânte în cor melodiile lor preferate. Vezi momentul aici

Astăzi au ales să facă ceva și pentru personalul medical care luptă încontinuu să salveze oamenii infectați cu COVID-19. Astăzi, la ora 12:00, au deschis din nou larg ferestrele și au aplaudat momente în șir, arătându-și astfel recunoștința și aprecierea pentru toată munca depusă, dar și iubirea față de semenii lor.

Citește și:

Oficialii au anunțat vineri un bilanț în creștere al epidemiei de coronavirus, cel mai grav de la începutul acestei crize, informează Digi24. Potrivit ultimelor date, sunt 250 de morți și 2.547 de cazuri noi de infectare în numai 24 de ore.

Până acum, în Italia s-au îmbolnăvit 17.660 de oameni, dintre care 1.266 au decedat, 1.439 s-au vindecat și 1.328 sunt în stare gravă și critică.

foto main: Foxeel, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.