Setari Cookie-uri

Horoscopul zodiei tale pentru următoarele săptămâni (și sfatul primit de la Univers)

Ești curioasă să afli ce ți-au pregătit astrele în următoarele săptămâni? 

Această perioadă este una dificilă pentru toată lumea. Este important să avem răbdare, să rămânem optimiști, să respectăm sfaturile autorităților și să avem grijă de noi și de oamenii dragi nouă. Totul va fi bine.

Ești curioasă să afli ce ți-au pregătit astrele în următoarele săptămâni?

Iată care este sfatul primit de la Univers în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec: Ai răbdare. Totul va fi bine. Încearcă să rămâi optimistă pentru că în scurt timp lucrurile se vor rezolva.

Taur: Învață să profiți de această perioadă pentru a îți face ordine în gânduri și în sentimente. Este un moment bun pentru a îți așterne ideile pe hârtie.

Gemeni: În această perioadă redescoperă-te. Ascultă-ți inima și spune tot ce ai pe suflet. Este un moment bun pentru a fi sinceră cu tine.

Citește și:

Rac: Nu îți pierde speranța. Este o perioadă grea, nu o viață grea. Luptă să vezi partea plină a paharului și găsește zi de zi un motiv pentru care să zâmbești.

Leu: Învață să trăiești în prezent. Nu te mai concentra pe lucrurile care s-au întâmplat în trecut pentru că nu le mai poți schimba și nici pe cele care se vor întâmpla în viitor pentru că nu știi dacă vor exista. Viața ta este acum.

Fecioară: Încurajează oamenii din jurul tău. Oferă-le energia frumoasă care se află în sufletul tău. Omenirea are nevoie de iubire din partea ta.

Balanță: Crede în tine. Crede că ziua de mâine va fi una mai frumoasă. Crede că totul se va rezolva și lucrurile vor reveni la normal.

Scorpion: Ești mai puternică decât crezi tu. În această perioadă, redescoperă-ți forța interioară și trăiește fără teamă și fără frică.

Citește și:

Săgetător: Nu te da bătută atât de ușor. Este un moment dificil, însă vom trece cu bine peste el. Ai încredere că ziua de mâine va fi una mai frumoasă.

Capricorn: Această furtună te va învăța atât de multe lucruri importante; fii atentă la ele și învață din tot ce se întâmplă pentru că îți poți schimba viața.

Vărsător: Iubește oamenii din jurul tău și, cel mai important, iubește-te pe tine. Profită de această perioadă pentru a îți consolida relațiile emoționale.

Pești: Este momentul să fii sinceră cu tine, să cauți în adâncul sufletului tău și să descoperi care sunt acele lucruri care te fac cu adevărat fericită. Este momentul să trăiești cu adevărat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.