Setari Cookie-uri

7 mai: Ultima Super Lună a anului 2020.  Ne descătușăm sufletele de închisoarea durerii și ne eliberăm de trecut

Pe data de 7 mai vom avea ultima super lună a anului 2020. Aceasta va străluci mai puternic ca niciodată pe cer, aducând cu ea energii pozitive, schimbări interesante și iubire de sine pentru fiecare dintre noi. 

Ciclul vieții este inevitabil. Drumul nostru continuă. Lucrurile care încep astăzi se vor încheia într-o zi. Iar finalul poate fi mai frumos ca niciodată.

Trebuie să înțelegem că fiecare sfârșit aduce după el un nou început, o nouă șansă la fericire, la a trăi viața pe care ne-o dorim. În plus, oportunitățile sunt mai multe ca niciodată și deja încep să bată la ușile noastre. Putem scăpa de toate lucrurile rele, de energia negativă, curățându-ne astfel inima și mintea și pregătindu-ne sufletul pentru un nou capitol.

Super Luna în Scorpion

Super Luna din mai are loc în Scorpion, iar mesajul special Universului pentru noi este următorul: Schimbarea este inevitabilă. Cu cât o acceptăm mai repede cu atât ne va fi mai ușor.

Citește și:

Să privim fiecare schimbare din viața noastră că pe o perioadă de creștere, de evoluție, de transformare pentru noi și sufletele noastre. Să fim recunoscători pentru drumul avut până acum, să ne învățăm lecțiile importante, să avem încredere în noi și să mergem mai departe. Să acceptăm că uneori nu suntem acolo unde ne dorim noi să fim... și poate că acesta este un lucru bun. Universul are un plan minunat pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să avem încredere în el și să îi permitem să ne arate care este calea pe care vrea să mergem.

Este momentul să avem încredere în noi

Ne este teamă de liniștea și de calmul pe care le merităm după o luptă lungă, după un conflict dificil, după o bătălie grea. Însă este atât de important să ne punem pe primul loc, să învățăm cine suntem cu adevărat, să ne ascultăm sufletele, să luăm pauze, să fim buni cu noi înșine, să ne facem timp pentru a ne bucura de micile plăceri ale viețîi. Să găsim fericire în fiecare lucru mărunt și, cel mai important, să alegem fericirea pentru noi.

Citește și:

Nu este momentul să ne fie frică de final. Fiecare sfârșit vine cu o lecție de învățat pentru un început mai frumos. Un sfârșit este doar un început în deghizare. Este o iluzie care pe mulți ne face să ne întristăm, însă dacă deschidem ochii cu adevărat vom vedea fiecare lucru făcut în viață ne-a adus în punctul în care suntem acum.

Trebuie să renunțăm la trecut

Trebuie să ne eliberăm sufletul de toate greșelile făcute, să dăm drumul tuturor lucrurilor care ne țin în trecut și nu ne permit să mergem mai departe. Este momentul să ieșim din colivii cu promisiunea unui nou început, unui nou capitol, unei vieți mai frumoase că niciodată.

Această Super Lună ne va ajuta să dezlegăm misterele care ne leagă și încearcă să ne țină înapoi. Devenim destul de sensibili, însă numai pentru a ne înțelege emoțiile cu adevărat. Ne descătușăm sufletele de închisoarea durerii pentru a face loc visurilor și fericirii.

Citește și:

Este momentul să ne bazăm pe emoții, să găsim frumusețea în luptele din trecut și să le onorăm. Este momentul să începem din nou și să avem încredere în schimbarea din față noastră.

foto main: Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.