Setari Cookie-uri

Am învățat că trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva

Am învățat că la un moment dat ne va lipsi o persoană dragă și asta nu ne va face să părem slabi, ci mai degrabă va dovedi că dragostea este reală și sinceră, pură.

Am învățat că în viață nu este vorba despre cine îți este dor, ci despre persoanele care aleg să fie în viața ta necondiționat pentru că și tu le alegi pe ele.

Am învățat că în viață nu este vorba despre ușile care se tot închid, ci despre cele care se deschid pentru tine - pentru că acestea sunt cele care îți aduc cele mai frumoase oportunități de creștere.

Am învățat că în viață nu este vorba despre perfecțiune, ci despre a învăța să te accepți așa cum ești și să fii mândră de tine. Să te iubești, să te respecți, să ai grijă de sufletul tău.

Am învățat că în viață nu este vorba despre câte căzături iei, ci mai degrabă despre puterea pe care o ai de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe, de a îți continua viața.

Citește și:

Am învățat că în viață vindecarea nu trebuie să fie frumoasă și că lacrimile nu te fac să pari o persoană slabă, ci din contră - îți permit să te exprimi, să demonstrezi că ești, că îți pasă și că nu poți fi indiferentă nu doar la ce se întâmplă cu tine, ci la tot ce se întâmplă în această lume.

Am învățat că la un moment dat ne va lipsi o persoană dragă și asta nu ne va face să părem slabi, ci mai degrabă va dovedi că dragostea este reală și sinceră, pură.

Am învățat că ai nevoie de de timp pentru vindecare. Nu există un loc unde să mergi sau ceva ce poți face pe moment pentru a te elibera.

Am învățat că în viață nu există logică când vine vorba despre emoții, iar uneori oamenii simt că se schimbă și nu poți face nimic pentru a opri asta.

Citește și:

Am învățat că trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva.

Am învățat că în viață trebuie să ierți oamenii nu pentru că ar merita iertarea ta, ci pentru că sufletul tău trebuie să meargă mai departe. Nu îl ține în trecut, permite-i să își continue călătoria.

foto main: Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.