Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a lunii mai 2020

Iubiri regăsite, promisiuni făcute, planuri de viitor mai frumoase ca niciodată și o dragoste pură și încărcată de emoție. 

Te numeri printre ele?

Rac - Alegi cu inima

În următoarele două săptămâni te simți cel mai norocos om de pe pământ. Este posibil ca lucrurile să se schimbe pozitiv în ceea ce privește viața sentimentală, să îți pui în ordine gânduri importante și să îți dai seama cât de norocoasă ești pentru că ai aproape de tine un partener cu adevărat special. Planurile de viitor vor fi la ordinea zilei. Este momentul să iubești mai mult ca niciodată.

Balanță - Partenerul de cuplu îți demonstrează cât de mult te iubește

În această perioadă înțelegi ce înseamnă să iubești și să fii iubită. Partenerul de cuplu îți este dedicat trup și suflet și ar face orice ca să te vadă fericită. Relația dintre voi este mai frumoasă ca niciodată și asta deoarece alegeți să vorbiți deschis despre orice situație, să vă acceptați așa cum sunteți și, cel mai important, să faceți compromisurile necesare și să vă întâlniți de fiecare dată la jumătatea drumului.

Citește și:

Capricorn - Iubirea te completează

Aceste două săptămâni sunt cu adevărat speciale pentru tine pentru că îți permit să te regăsești, să te reculegi și să îți dai seama cine ești cu adevărat. Pe plan sentimental, relația cu partenerul de cuplu este mai frumoasă ca niciodată. Simți că sunteți pe un drum frumos împreună, că sunteți pe aceeași lungime de undă și, cel mai important, că vă completați reciproc. Ești fericită și împlinită.

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.