Setari Cookie-uri

Mesaje pentru suflet. Nu-ți fie teamă, Dumnezeu este alături de tine

Ai grijă de sufletul tău, a trecut prin atât de multe. 

Să ai grijă de sufletul tău înseamnă să spui "NU" lucrurilor care dor, să stabilești niște granițe, să te îndepărtezi de oamenii care îți vor răul, de cei cu inima toxică, care sunt alături de tine doar atunci când au nevoie de ceva. Să ai grijă de sufletul tău înseamnă să spui adevărul și să nu te lași controlată de nimeni pentru că tu singură deții frâiele vieții tale... să ai încredere că totul se va rezolva (chiar și în cele mai dificile momente) și să găsești puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Să ai grijă de sufletul tău înseamnă să știi că totul se întâmplă pentru tine cu un motiv, că Dumnezeu îți este alături și fiecare clipă este un dar de la Univers. Să ai grijă de sufletul tău înseamnă să spui "Da" provocărilor, să simți tot ce simte inima ta, să ierți toți oamenii care ți-au greșit, să visezi cât mai sus și să lupți pentru împlinirea visurilor tale, să crești... clipă de clipă, minut cu minut, secundă cu secundă.

Citește și:

Mesaje pentru suflet care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase:

Înainte să te temi, amintește-ți că nu suntem singuri. Forța care face posibilă viața este mai presus de noi. Amintește-ți asta: nimeni dintre noi nu pleacă până când nu i-a venit timpul.

Ia legătura cu copilul din tine. Trăiește în prezent. Bucură-te de lucrurile care contează cu adevărat.

Pacea în lumea întreagă începe cu o singură persoană. Cu cât ești mai împăcată cu tine însăți, cu atât aduci mai multă pace în lumea ta.

Încetinește viteza cu care mergi prin viață. Fă un pas în spate și amintește-ți să trăieșți cu adevărat, să te bucuri de lucrurile mărunte, să apreciezi tot ce ai reușit să obții până acum, să îți numeri binecuvântările.

Citește și:

Ești mai puternică decât crezi. Mergi mai departe cu planurile tale și bucură-te de drumul care ți se deschide în față.

Nu uita că tu ești responsabilă pentru tot ce ai în viața ta - nu ai vrea să fii înconjurată de liniște, de iubire, de pozitivitate? Să ai o aură minunată, mai frumoasă ca niciodată?

Este momentul să fii tu însăți, să ai încredere în tine, să îți asculți inima, să te lași condusă de intuiție. Este momentul să privești în viitor și să înțelegi care sunt lucrurile care contează cu adevărat și ce îți aduce ție fericire. Este momentul să trăiești așa cum îți dorești.

Crede în tine mai mult ca niciodată. Ești pe drumul cel bun, ascultă-ți inima și ia deciziile pe care tu le crezi potrivite. Poți avea o trezire profundă și poți face o schimbare majoră care îți va transforma complet viața.

Citește și:

Bucură-te de ziua de azi! Trăiește așa încât să răspândeșți în jur lumină și energie bună, ajută-i pe alții care au nevoie de tine, iubește-i, încurajează-i. Nu face nimic în exces, păstrează măsura în toate și gândește pozitiv.

Nu permite trecutului să îți întunece prezentul. Tot ce s-a întâmplat trebuie îngropat. Nu ești definită de greșelile făcute în momentele dificile ale vieții tale.

Este momentul să renunți la trecut, să mergi mai departe cu viața ta și, cel mai important, să îți dai seama cât ești de norocoasă pentru toate lucrurile frumoase care ți se întâmplă în această viață.

Ține minte că lucrurile nu se schimbă peste noapte, așa că asigură-te că înțelegi că ai nevoie de timp pentru a vedea acele schimbări în viața ta. Permite-i Universului să te îndrume atunci când te simți pierdută.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.