Setari Cookie-uri

Sper că ai grijă de inima ta

Draga mea, tu ești minunată. Ești praf de stele. Ești parte din Univers. Ești curcubeu pe un cer plin de nori. Ești cel mai frumos soare. Ești tot ce trebuie să fii.

Sper că ai grijă de inima ta. Și că alegi să te îndepărtezi de toți oamenii care îți fac rău în mod intenționat. Cei care aleg să te pună la pământ. Cei care îți inundă sufletul cu energie negativă, toxică. Cei care abuzează de bunătatea ta și se hrănesc din iubirea ta oferind la schimb doar durere.

Sper să știi că ești atât de puternică încât nimeni și nimic nu te poate doborî.

Sper să ai grijă de inima ta. Și, mai presus de toate, să înveți să renunți. Să închizi capitolul acesta dureros. Să arunci cheia și să mergi mai departe, să îți continui drumul. Să permiți luminii să pătrundă în viața ta. Să faci loc iubirii adevărate. Să faci loc persoanelor care merită să fie în jurul tău. Poate că încă nu le cunoști, dar crede-mă că acestea vor apărea.

Citește și:

Sper să nu permiți nimănui să te rănească.

Draga mea, tu ești minunată. Ești praf de stele. Ești parte din Univers. Ești curcubeu pe un cer plin de nori. Ești cel mai frumos soare. Ești tot ce trebuie să fii.

Știu... sunt zile în care nu mai poți duce. În care te întrebi de ce continui să îți faci singură rău. Te întrebi când lucrurile se vor îmbunătăți, când nu vei mai plânge, când totul va fi mai bine. Dar ai răbdare... mai ai puțin de suferit. Acceptă această perioadă ca una în care te transformi. Ești mai puternică decât crezi. Și mai presus de toate, te iubești cel mai mult. Inima ta doare, dar tu ai grijă de ea.

Uneori fericirea este de partea cealaltă a locului în care ne aflăm.

Încă puțin. Mergi mai departe. Supraviețuiește. Lucruri minunate te așteaptă. Continuă să mergi. Pas cu pas, puțin câte puțin. Continuă să zâmbești. Continuă să fii cine ești cu adevărat.

Citește și:

Tot ce te rog este să ai grijă de inima ta... de acel suflet frumos al tău.

foto main: Photobank gallery, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.