Setari Cookie-uri

Poate că acum călătoria ta nu este despre dragoste

Poate că acum este momentul în care trebuie să fii singura ta salvatoare, să îți cunoști locul pe acest pământ. Poate chiar acum ți se reamintește să fii tu însăți. Să fii singură. Să te adaptezi, să te vindeci, să te regăsești. Nu te grăbi, bucură-te de această călătorie pentru că nu te vei mai întâlni niciodată cu ea. 

Poate că acum călătoria ta este despre a fi singură. Poate acesta este momentul în care ești de Univers provocată - să înveți cum să te trezești singură, să găsești în sfârșit bucurie în lucrurile mărunte, să speri în liniște, să înveți să trăiești doar cu tine. Poate chiar acum Universul îți spune că ai nevoie de acest timp pentru a te redescoperi.

Poate că acum călătoria ta este doar despre tine. Poate acesta este momentul în care ești provocată să faci schimbări pentru inima ta, să crezi în tine, să lupți pentru ceea ce îți doreșți, să ai grijă de sufletul tău și să încerci să găsești la tine fericirea adevărată.

Nu, poate că acum călătoria ta nu este despre dragoste. Poate că acum călătoria ta este despre speranță. Poate că acum este momentul să te provoci să îți amintești de frumusețea pe care viața trebuie să ți-o ofere. Poate că acum ți se oferă spațiul de a descoperi locuri care să te bucuri, melodii care să te facă să dansezi singură, oameni care te iubesc într-un mod pur și care nu încearcă să te schimbe. Poate că acum ți se oferă șansa de a îți revendica bucuria, de a o transforma în ceea mai naturală extensie a ta, de a o lăsa să ia naștere din cuvintele tale, din râsul și din lacrimile tale, din liniștea și tristețea ta.

Citește și:

Poate că acum călătoria ta nu este despre dragoste. Poate că este doar despre tine. Poate că acum este momentul în care trebuie să fii singura ta salvatoare, să îți cunoști locul pe acest pământ. Poate chiar acum ți se reamintește să fii tu însăți. Să fii singură. Să te adaptezi, să te vindeci, să te regăsești. Nu te grăbi, bucură-te de această călătorie pentru că nu te vei mai întâlni niciodată cu ea.

foto main: May_Chanikran, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.