Setari Cookie-uri

Marte Retrograd 2020. Este timpul să ne reparăm greșelile

Pregătiți-vă pentru una dintre cele mai puternice alinieri astrologice din 2020. Începând cu 9 septembrie Marte intră în Retrograd și va rămâne în mișcare inversă până la jumătatea lunii noiembrie 2020 (14 noiembrie).

Următoarea perioadă este una de reflectare

Vom avea timp să analizăm tot ce s-a întâmplat în ultimul an - de la schimbări, la decizii, la relații încheiate sau începute. Am experimentat atât de multe lucruri noi până acum, iar acest Retrograd va pune din nou amprenta pe ele. Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru o explozie intensă de energie deoarece Marte declanșează din nou acele momente puternice de alinieri astrologice.

Chiar și ziua în care Marte intră în Retrograd este una importantă

9 Septembrie (9.09) este un număr destul de puternic - a noua zi din cea de-a noua lună a anului reprezintă finalizarea lecțiilor. Acesta este momentul în care începem să înțelegem tot ce ni s-a întâmplat și să realizăm ce ne-a învățat Universul de-a lungul anului. Înțelegerea și conștientizarea ating niveluri mai mari acum.

Citește și:

De asemenea, avem ocazia să ne reparăm greșelile făcute - trebuie doar să ne dorim.

Marte Retrograd 2020: un impact puternic de putere în relații

Energia puternică a acestui retrograd va fi resimțită foarte mult în zona de relații. Marte se va alinia cu Pluto și Saturn în timpul acestui Retrograd, iar asta va declanșa probleme legate de putere și control în relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru.

Marte Retrograd 2020: impactul asupra vieții personale

2020 a fost anul schimbărilor drastice la nivel personal. A desființat energiile întunecate pentru a ne ajuta să ne ridicăm la o stare superioară a minții și să ne dezvoltăm mai mult ca niciodată.

Sfatul Universului: Este momentul să reevaluăm direcția călătoriei noastre. Este momentul să reflectăm asupra acțiunilor făcute până acum și a modului în care acestea sunt aliniate cu viitorul nostru. Putem profita de această perioadă pentru a trece încă o dată prin obiectivele avute și a găsi noi cai de a ne atinge visurile.

Citește și:

Acest Retrograd este conectat la Marte Retrograd din 2018. Putem privi înapoi pentru a vedea cât de mult am crescut.

foto main: Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.