Setari Cookie-uri

Lady Gaga a dominat lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2020 

Duminica, 30 august 2020, a avut loc in New York, intr-o atmosfera neobisnuita, dar in concordanta cu masurile de precautie luate pe timp de pandemie, gala premiilor MTV Video Music Awards 2020.

comunicat de presa: Daca pana in prezent, celebra gala se bucura de prezenta unui public numeros, de aceasta data accentul a fost pus, in totalitate, pe staruri si pe efectele vizuale.

Lady Gaga a fost marele castigator al serii. Artista a plecat acasa cu cinci premii Video Music Awards: Artistul Anului si Tricon Award, iar alaturi de Ariana Grande - Song Of The Year, Best Collaboration si Best Cinematography pentru piesa "Rain On Me", single extras de pe albumul lui Lady Gaga - Chromatica.

Ariana Grande a castigat si trofeul "Best Music Video From Home", pentru proiectul lansat alaturi de Justin Bieber - "Stuck with U".

Cel mai important premiu al serii, VIDEO OF THE YEAR, i-a fost acordat lui The Weeknd, pentru videoclipul piesei "Blinding Lights". Artistul canadian a mai adaugat in portofoliu si trofeul BEST R&B.

Citește și:

In plus, The Weeknd a fost si artistul care a deschis gala premiilor cu un performance "breath-taking" al piesei "Blinding Lights".

Lista castigatorilor Video Music Awards 2020 a fost completata de catre trupa k-pop, BTS, cu patru trofee (Best Group, Best K-Pop, Best Pop si Best Choreography), Taylor Swift (Best Direction pentru videoclipul piesei "The Man", regizat chiar de catre artista) si Machine Gun Kelly, care a primit trofeul "Best Alternative".

Editia de anul acesta a Video Music Awards a fost prezentata de catre actrita Keke Palmer, iar printre artistii care au sustinut show-uri s-au numarat Lewis Capaldi, Blackbear, Machine Gun Kelly, The Weeknd, DaBaby, BTS, Lady Gaga & Ariana Grande, Julia Michaels.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.