Setari Cookie-uri

Cum să nu mai permiți fricii de a fi singură să te consume

Durerea te face mai puternică. Frica te face mai curajoasă. Suferința te face mai înțeleaptă.

Există câteva lucruri care să te ajute să îți depășești frica de a fi singură... pentru că este mai bine să fii singură decât să fii într-o relație în care nu ești fericită.

Iată ce trebuie să faci:

1. Caută sprijin în oamenii dragi ție

Dacă privești în jurul tău îți vei da seama că nu ești singură; există numeroase persoane în viața ta care te iubesc necondiționat și ar face orice pentru tine. Caută sprijin în prietenii apropiați și în membrii familiei - ei pot fi umărul pe care să plângi. În plus, cu ei poți vorbi despre orice, așa că deschide-ti sufletul și spune tot ce te doare.

2. Acceptă faptul că ești singură și bucură-te de această perioadă

Vezi despărțirea precum un sfârșit sau un nou început? Sfârșitul unei relații este ocazia perfectă de a reevalua toate aceste interese și pasiuni ale tale pe care le-ai lăsat pe plan secund.

Citește și:

Gândește-te la asta: nu trebuie să mai iei în considerare gândurile, sentimentele și nevoile altei persoane, ceea ce înseamnă că te poți concentra asupra ta și doar atât. Bucură-te de acest moment, poate fi minunat dacă știi să profiți de el.

3. Scapă de gândurile negative

Nu mai gândi atât de mult, nu mai analiza lucrurile. Este un cerc vicios care perpetuează doar gânduri toxice și te ține înlănțuită în trecut.

Găsește activități care să îți permită să te eliberezi de tot ce simți - fă exerciții, încearcă un nou hobby, concentrează-te asupra lucrurilor creative și frumoase - orice care să te scoată din starea în care ești și să te aducă în lumea reală.

4. Ai grijă de tine

Găsește activități care să adauge mai multă liniște în viața ta de zi cu zi. Un exercițiu foarte eficient pentru tine ar fi meditația - te ajută să te calmezi, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele, să te reconectezi cu tine însăți și, cel mai important, să trăiești în prezent. De asemenea, poți începe să scrii într-un jurnal - punându-ți toate sentimentele pe hârtie reușești să îți eliberezi nu doar sufletul, ci și mintea de toate gândurile negative.

Citește și:

Alte activități: exerciții fizice, alimentație sănătoasă și neapărat somn adecvat.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.