Setari Cookie-uri

ANTONIA lansează Rebound, o piesă pop de dragoste cu influențe R&B

ANTONIA își surprinde fanii cu o nouă piesă care se numește ”Rebound”, cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B.

comunicat de presa: Piesa a fost compusă de Emily Kocontes, Zev Troxler, Jayson DeZuzio, Mădălin Roșioru (MADS) și produsă de Mădălin Roșioru (MADS) cu care artista a colaborat și la ”Lie I Tell Myself”.

“Rebound” e genul acela de piesă în care se regăsesc mai mult fetele. Este vorba despre o fată care încearcă să treacă peste o relație care s-a încheiat împotriva voinței ei, iar ea încă se mai gândește la el. Și deși caută soluții să îl uite, nu reușește. Este o piesă de dragoste, dar o dragoste care doare”, a spus ANTONIA.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, filmat de Alexandru Mureșan, concept de Cristina Poszet și Andra Marta de la NGM Creative, cu care ANTONIA a lansat ”Como ¡Ay!”, ”Lie I Tell Myself”, ”Touch Me”, ”Hotel Lounge”.

Citește și:

Antonia este extrem de sexy, iar într-unul dintre cadre este acoperită doar de o chitară.

Echipa de beauty a Antoniei pentru acest videoclip este formată din Ema Uta (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Cristina Crăciun (styling).

Anul acesta, Antonia a mai lansat și ”Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și ”Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.