Setari Cookie-uri

Andreea Bălan lansează Poveste de toamnă

În prag de toamnă, Andreea Bălan pune în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc.

comunicat de presa: „Poveste de toamnă” este cel mai nou single al artistei, ce redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea.

„Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public”, povestește Andreea Bălan.

Compusă de către Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de către Kobzzon subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Balan îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.