Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în a doua jumătate a lunii octombrie 2020

Te numeri printre ele?

Ultimele două săptămâni din luna octombrie vor fi cu adevărat speciale pentru următoarele zodii:

Gemeni - În sfârșit îți găsești liniștea interioară

Îți dai seama că pe cât de dificilă a fost ultima perioadă, pe atât de mult te-a ajutat să crești. În aceste săptămâni, poate chiar luni, ai trecut prin atât de multe stări, ai trăit atâtea emoții, ai pierdut și ai câștigat oameni, ai plâns, ai zâmbit, ai suferit, ai fost fericită.

Următoarele două săptămâni vor fi minunate pentru tine; ești într-un proces continuu de schimbare, de transformare, de dezvoltare personală. Nu te mai ascunzi după nimic, renunți la măști și arăți lumii întregi cine ești cu adevărat. Bucură-te de această călătorie, te va ajuta să ajungi pe drumul potrivit în viață.

Citește și:

Fecioară - Faci pace cu trecutul și îți vezi de drumul tău

În sfârșit îți dai seama că nu mai are rost să te întorci în trecut pentru că nu mai poți schimba nimic. Acum este viața ta, acum se întâmplă magia (asta dacă îi permiți). Alegi să închizi o dată pentru totdeauna ușa trecutului, să păstrezi în inima ta doar amintirile frumoase și lecțiile învățate și să mergi mai departe pe un nou drum.

În următoarele două săptămâni vei experimenta atât de multe lucruri noi, vei trăi mai intens ca niciodată, vei întâlni oameni, vei iubi suflete frumoase, vei înțelege de ce ai nevoie pentru a fi fericită și, cel mai important, vei avea sufletul liniștit și inima plină de dragoste reală, pură, adevărată.

Citește și:

Vărsător - Îți rezolvi problemele sentimentale

Trebuie să recunoști, ultimele luni nu au fost tocmai cele mai frumoase pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. De nenumărate ori ai simțit că ceva nu este în regulă, însă niciodată nu ai găsit puterea de a discuta cu partenerul de cuplu despre ce se întâmplă.

Ei bine, în următoarele două săptămâni astrele îți oferă ocazia să fii sinceră și să vorbești deschis despre ceea ce simți. Acum este momentul să spui ce ai pe suflet și, la rândul tău, să asculți și punctul de vedere al partenerului. Compromisurile vor fi necesare, însă nu trebuie să te sperii deoarece nu va fi nimic greu - vei simți schimbările care urmează să se întâmple ca pe ceva foarte natural.

Citește și:

foto main: CHAINFOTO24, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.