Setari Cookie-uri

Hafex și Ellie White lansează Stronger

După ce a lansat „Obsesia”, Ellie White face echipă cu DJ-ul internațional Hafex și lansează „Stronger”, o piesă despre puterea de a merge mai departe.

comunicat de presa:

Compusă de către Elena Baltagan și produsă de Arif Abdullaev Elxan, „Stronger” este o piesă îndemn pentru cei care nu sunt suficient de puternici să se ridice din propria cenușă și să privească viața așa cum este ea. Puterea se află de fapt în mâna celui care are curajul să își învingă temerile și să meargă înainte.

„Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu Ellie. Are o voce cu totul specială și este un compozitor foarte talentat. Ne-am cunoscut acum câteva luni și mă bucur că am reușit să producem o piesă care este cu totul specială pentru mine. Abia aștept să mai lucrez cu ea și să producem alte hituri”, povestește Hafex.

„Mă bucur că am ocazia să transmit mesajul acestei piese și peste granițele României, pentru că în această perioadă tensionată și plină de incertitudini, mulți s-au pierdut și nu mai simt puterea de a merge mai departe. «Stronger» este un imbold de a iți învinge temerile și fricile și de a merge mai departe, de a deveni mai puternic zi de zi. Sper că toți cei care vor asculta această piesă să se regăsească în ea și să rezoneze cu mesajul pe care îl transmite. Puteți deveni mai puternici! Aveți încredere în voi!”, adaugă Ellie White.

Hafex (Arif Abdullayev) a cunoscut succesul pentru prima oară odată cu lansarea piesei „Ümud”, alături de Rzza, apoi au urmat remixuri ale unor track-uri precum Nigar Muharrem - Derdime Derman și Dilara - Running. Recent, DJ-ul și producătorul din Azerbaidjan a cucerit publicul la nivel internațional cu remixul piesei sale „Intihask”.

Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar împreună au avut o mulțime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Sete de noi”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”, iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul „În mintea mea”. În 2018 aceasta a colaborat cu Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ și producători din lume, pentru remake-ul hit-ului „Take it”. Au urmat single-uri precum „Scrum”, „Ce va rămâne din noi” și „Obsesia”, o piesă despre iubirea care plutește în aer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.