Setari Cookie-uri

Ai nevoie să pierzi ce credeai că este al tău pentru a îți da seama că meriți mai mult

Ai nevoie să suferi pentru a îți da seama că meriți o iubire adevărată... și ai nevoie să te îndrăgostești de persoana greșită pentru a îți da seama cine este cu adevărat potrivit pentru tine. 

Ai nevoie să pierzi tot ce aveai pentru a îți da seama că nu era ceea ce îți doreai cu adevărat sau ceea ce aveai nevoie. Ai nevoie să pierzi lucrrui pentru a realiza că meriți mai mult. Că ești destinată unei povești mai mari, mai frumoase, mai speciale. Ești menită să fii alături de o persoană mai bună. Tu nu meriți durere. Tu nu meriți să suferi. Tu nu meriți atât de puțin. De aceea Universul nu te lasă să te mulțumești doar cu ce ai acum.

Multe lucruri în viață ne fac să ne mulțumim cu mai puțin decât merităm. Poate fi frica de singurătate, lipsa iubirii de sine, presiunea societății sau tradițiile de familie. Pot fi o mulțime de lucruri mărunte pe care nici măcar nu le conștientizăm.

De aceea vine divinitatea în salvarea noastră și ne scoate în cale persoana nepotrivită care la un moment dat să plece de lângă noi și să ne facă să suferim. Da, este dureros, însă acel moment este începutul transformării vieții noastre. Este începutul conștientizării de sine și al călătoriei noastre de căutare a sufletului.

Citește și:

Acel moment dificil este cel mai bun apel de trezire pentru noi.

Ai nevoie să pierzi oameni ca să te regăsești.

Uneori acceptăm minciuni când inimile noastre sunt flămânde și vor să iubească. Credem că nu merităm mai mult. Rămânem alături de oameni care nu ne respectă. Ne spunem tot felul de lucrrui în timp ce îngropăm adevărul pentru că nu vrem să trăim realitatea. Nu vrem să mai așteptăm încă o lună sau încă un an. Nu vrem să o luăm de la capăt. Ne concentrăm atât de mult pe ceea ce vrem încât ajungem să uităm ceea ce merităm.

Uneori ne petrecem viața luptând pentru oameni care doar ne rănesc și ne dezamăgesc. Luptăm pentru oameni care nu luptă pentru noi. Luptăm pentru oameni care ne frâng inimile pentru că ne gândim că nu vom mai găsi niciodată acel sentiment sau acea chimie. Însă noi merităm mai mult. Merităm pe cineva care să nu ne frângă inima în timp ce ne privește în ochi și ne spune că ne iubește.

Citește și:

Va fi greu. Vei avea nevoie de ceva timp pentru a depăși pierderile din viața ta însă, crede-mă, când vei privi în urmă, îți vei da seama că fiecare pierdere te-a adus mai aproape de ce ai acum. Te va ajuta să te regăsești. Fiecare pierdere te va învăța ce meriți cu adevărat. Fiecare pierdere îți va aminti că există ceva mai frumos pentru tine... și că nu trebuie să renunți până când nu te va găsi.

foto main: Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.