Setari Cookie-uri

Oamenii de știință confirmă: Pisicile și câinii pot vedea spirite 

Animalele sunt capabile să vadă lucruri invizibile. Cât de uimitor este acest lucru?

Animalele pot vedea spirite? Oamenii de știință spun adevărul.

Există câteva specii de animale care au capacitatea de a vedea spirite și frecvențe pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Până acum se credea că animalele nu puteau vedea razele UV, însă ultimele studii arată contrariul.

Dovezile provin dintr-un studiu care a fost realizat pe parcursul a câțiva ani de către biologii de la City University London, Statele Unite. În acest studiu s-a arătat că pisicile, câinii și alte mamifere par să vadă lumina UV. Lumina de tip UV este acea lumină violet, pe care oamenii o pot vedea, însă pe retină, există o suprafață care blochează această lumină și, astfel, noi nu o mai putem vedea.

"Ți s-a întâmplat vreodată să ai impresia că pisica sau câinele tău poate vedea ceva ce tu nu vezi? Ei bine, este posibil ca acest lucru să fie real - potrivit unui nou studiu. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că pisicile, câinii și alte mamifere văd în lumina ultravioletă, care deschide o lume cu totul diferită de cea pe care o vedem noi." - este menționat în studiu.

Citește și:

Până acum se credea că majoritatea mamiferelor au ochii asemănători. Însă oamenii au pe retină acea suprafață specială care blochează lumina UV - suprafață pe care unele animale nu o au.

Studiul a fost făcut pe animale precum pisici, câini, maimuțe, urși panda, arici și dihori. Oamenii de știință s-au concentrat pe a afla câtă lumină trece prin lentilă pentru a ajunge la retină.

Ar putea animalele de companie să vadă "spirite" sau suflete dintr-o altă lume? Răspunsul: există șanse mari că acest lucru să se întâmple. Este evident că animalele sunt mult mai conectate la Univers decât suntem noi, oamenii.

Mai multe studii au fost făcute și pe simțurile câinilor; încă există dezbateri destul de numeroase asupra abilităților psihice și a percepțiilor senzoriale ale acestora.

Citește și:

Desigur, nu există nicio modalitate de a cunoaște ce se întâmplă cu adevărat deoarece nu putem comunica cu animalele la acel nivel care să confirme 100% rezultatele studiilor.

foto main RVNRelvin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.