Setari Cookie-uri

2020 a fost despre lecții dureroase. 2021 va fi despre a lăsa trecutul în urmă și a merge mai departe

2021, arată-ne ce poți. 

Sper că anul 2021 să fie despre a învăța lecțiile importante, a lasă trecutul în spate și a merge mai departe cu viața noastră.

Iată câțiva pași simpli care să te ajute în momentele în care te afli la răscruce de drumuri și nu știi cum să te aliniezi la viața pe care ți-o dorești:

1. Acceptă ceea ce se întâmplă

Fă-ți puțin timp pentru a privi cu adevărat viața, a înțelege și a accepta ce se întâmplă cu tine. Nu fugi nici de situație și nici de sentimente. Fii sinceră și observă lucrurile de care te sperii sau pe care le neglijezi.

2. Examinează

Observă care este situația - ți se pare că te îndrepți către un alt drum? Ai vrea să schimvi ceva? Există zone la care vrei să lucrezi?

3. Setează-ți obiective

Fă-ți un plan detaliat - o listă cu obiective pentru a înțelege cum vrei să readuci echilibrul în viața ta.

Citește și:

4. Planifică-ți taskurile

Fă o listă cu sarcinile zilnice, săptămânale și lunare pe care trebuie să le faci pentru a îți atinge obiectivele pe care le ai pentru următorul an. Ce ai încercat în trecut? A funcționat? Dacă nu, ce poți face diferit?

5. Analizează

Care este cel mai important lucru pe care l-ai realizat în ultima perioada? Cum ai rămas concentrată pe acest obiectiv? Cum ai scăpat de frici, de îndoieli, de anxietti, de griji? Cum te simți când știi că ți-ai atins un obiectiv important?

6. Pregătește-te

Care sunt fricile care nu îți permit să te ții de planul tău? Ai îndoieli? Fă o listă.

7. Încurajează-te

Ce trebuie să îți amintești în momentele dificile? Care sunt lucrurile pe care trebuie să ți le spui? Alege să fii blândă cu tine însăți.

Citește și:

8. Cere ajutorul

Există vreo persoană la care să apelezi în momentele dificile pentru a te simți susținută, motivată și iubită? Găsește pe cineva care să te ajute să îți provoci demonii interior și să îți sărbătorești micile realizări.

9. Ai încredere că totul va fi bine

Indiferent de situația prin care treci, nu uita că totul va fi bine. Poate că acum este întuneric, însă în scurt timp va ieși și soarele pe strada ta. Furtuna nu va dura o veșnicie.

foto main: Microscope, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.