Setari Cookie-uri

30 Noiembrie: Lună Plină și Eclipsă de Luna. Timpul nu stă pe loc pentru nimeni

Dacă nu mergi tot mai departe, vei rămâne pentru totdeauna blocată în trecutul tău. Este timpul să accepți orice ți-a oferit trecutul. Să îți înveți lecțiile, să îți înțelegi experiențele. Este timpul să porți toate amintirile cu tine pe măsură ce continui să mergi mai departe. 

Luna noiembrie se încheie cu o Lună Plină în zodia Gemeni și o Eclipsă de Luna. Influențată de Mercur, această lună va aduce stări anxioase, emoții incerte și neliniște în suflet.

După ce am supraviețuit unui an plin de energii intense, știm cu toții că răbdarea este cel mai bun lucru pe care îl putem cultiva într-o perioadă dificilă. Luna va aduce câteva oportunități frumoase în calea noastră, însă trebuie să știm cum să privim situațiile pe care le întâmpinăm. Din punct de vedere spiritual, această lună aduce schimbări în relațiile de cuplu și în ceea ce privește viața financiară.

Energiile Lunii Pline din noiembrie

Luna Plină de pe 30 noiembrie va răsări în zodia Gemeni și ne va convinge să facem un salt uriaș peste ciclurile stagnante din trecut. Versatilitatea, acțiunea, schimbarea și comunicarea sunt temele importante ale acestei perioade.

Citește și:

Acțiunile pe care le luăm acum vor decide dacă continuăm să ne repetăm greșelile din trecut sau să ne îndreptăm spre un viitor mai bun. Anul se apropie de sfârșit și aduce noi începuturi pline de binecuvântari spirituale. Universul este de partea noastră, trebuie doar să îi oferim posibilitatea să ne ajute și să îl lăsăm să ne arate care sunt planurile lui pentru noi. Luna Plină ne va ajuta să ne aliniem acum cu energia spirituală a divinității.

După luni în care am fost blocați în rutină, Luna Plină ne poate accelera drastic alegerile în viață. Energia din jurul nostru crește incredibil de mult și ne va ține activi până la următoarea Lună Plină din decembrie 2021.

Cu cât suntem mai rigizi și cu cât încercăm să rezistăm acestor energii cu atât vom suferi mai mult în lunile următoare. Flexibilitatea este cea mai bună opțiune pe care o avem dacă vrem să valorificăm energiile Lunii Pline din această perioadă. Rupem acele tipare vechi și lăsăm în spate trecutul dureros. Privim tot în față și vedem posibilitățile pe care ni le oferă viitorul.

Citește și:

Sfatul Universului: Timpul nu stă pe loc pentru nimeni. Dacă nu mergi tot mai departe, vei rămâne pentru totdeauna blocată în trecutul tău. Este timpul să accepți orice ți-a oferit trecutul. Să îți înveți lecțiile, să îți înțelegi experiențele. Este timpul să porți toate amintirile cu tine pe măsură ce continui să mergi mai departe.

Energia Lunii Pline te va învăța câteva lecții care îți vor permite să te eliberezi de toate zidurile pe care le-ai construit în jurul tău. Îți va permite să creezi un viitor mai luminos în care nu există blocaje și obstacole Doar atunci când energia poate curge liber poți atinge adevărul tău superior și îți poți îmbrățișa sinele autentic.

foto main Darkfoxelixir, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.