Setari Cookie-uri

6 Lecții de viață importante pe care să le iei cu tine în 2021

Iată care sunt acele lecții de viață importante pe care să le iei cu tine în următorul an: 

Vindecă-ți sufletul refuzând să mai rămâi la pământ. Alege să te ridici mai puternică ca niciodată, să faci ceea ce știi că este corect. Să lupți pentru tine, să te apreciezi, să nu mai permiți nimănui să te rănească, să te accepți pentru ceea ce ești, să ai grijă de tine. Alege să te faci fericită.

Iată care sunt acele lecții de viață importante pe care să le iei cu tine în următorul an:

1. Nu ești ceea ce ți s-a întâmplat

Nu ești nici experiențele tale din trecut, nici cicatricile tale. Nu ești ceea ce altcineva a spus odată despre tine. Ești ceea ce alegi să devii în acest moment. Începe un nou capitol, bucură-te de el.

2. Părerile altor persoane despre tine sunt greșite

Este posibil ca oamenii să fi auzit poveștile tale, însă ei nu pot simți prin ce treci tu. Ei nu îți trăiesc viața. Ei nu sunt în pielea ta. Așadar, încearcă să nu te mai gândești la ce spun ei despre tine. Nu mai lua lucrurile personal.

Citește și:

3. Ești la fel de demnă de fericire pe cât crezi că ești

Nu îți vei da seama niciodată cât de valoroasă ești dacă te privești prin ochii altcuiva. Valoarea ta o găsești în tine însăți, iar apoi vei atrage oamenii care sunt demni de energia ta. Acceptă cine ești, recunoaște-ți propria valoare astăzi. Nu mai aștepta că cei din jur să îți spună cât ești de importantă.

4. Nu este prea târziu. Nu ești în urmă

Ești exact acolo unde trebuie să fii. Fiecare pas pe care l-ai făcut până acum a fost necesar. Nu te judeca, nu te certa pentru alegerile lente pe care le-ai făcut. Nu îți spune că durează prea mult călătoria ta. Cu toții avem ritmuri diferite.

5. Este în regulă dacă uneori nu simți fericire

Uneori, tristețea este singurul sentiment pe care îl poate înțelege mintea obosită și inima rănită. Această emoție este umană și acceptarea ei se poate simți ca și cum ți-ai fi ridicat o piatră de pe umeri.

Citește și:

6. Trebuie să te distanțezi pentru a vedea mai clar situația

Fă un pas în spate, oferă-ți spațiu, analizează situația. Ia o pauză. Gândește-te. Fă scenarii. Nu trebuie să iei decizii rapide. Ai nevoie de timp pentru a îți da seama ce ai de făcut și care este drumul pe care vrei să mergi.

foto main Cristina Conti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.