Setari Cookie-uri

Luna Nouă în Taur de pe 11 mai ne aduce curajul care ne lipsește pentru a face schimbări uriașe și a ne împlini visurile

Avem 48 de ore la dispozitie sa ne implinim visurile. Aceasta este una dintre cele mai importante perioade ale anului 2021 din punct de vedere astrologic deoarece Luna Nouă în Taur este plină de transformări, de energii puternice. Mai mult, dacă îi permitem, 11 mai poate fi chiar una dintre cele mai influente zile din viața noastră. 

Ai sperat și ți-ai dorit o schimbare radicală în viața ta? Un nou început? O șansă pentru a îți împlini toate visurile? Dacă da, am o veste minunată pentru tine: în această perioadă astrele aduc o energie extraordinară sub forma unei Luni Noi sub semnul constant al Taurului.

În cazul așteptai un moment potrivit pentru a face schimbările necesare pentru a îți vedea obiectivele împlinite, atunci acesta este!

Luna Nouă aduce întotdeauna un pic de entuziasm deoarece această fază marchează începutul unui nou ciclu lunar. Ea reprezintă un moment de noi începuturi, schimbări și o șansă de a o lua de la capăt. Este timpul să reflectăm asupra obiectivelor pe care le-am făcut în ultima perioadă pentru a vedea dacă acestea se aliniază în continuare la visurile și planurile noastre.

Citește și:

Luna Nouă în Taur - schimbări la fiecare pas

Luna Nouă în Taur are loc pe 11 mai, iar energia acesteia poate fi resimțită cu 48 de ore înainte și după ce aceasta a avut loc. Ziua de 11 mai va fi o zi extrem de puternică pentru manifestarea dorințelor - însă avem aproape 5 zile la pachet pentru a profita de tot ce are de oferit Universul.

Luna Nouă în Energia Taurului. Ce presupune?

Taurul este un semn de Pământ, guvernat de elementul asociat cu energia divină și conectat profund cu Mama Natură. Semnele Pământului sunt hotărâte să găsească succes deoarece acest element încurajează stabilitatea și securitatea financiară.

Taurul este condus de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Venus este asociată nu doar cu relațiile, iubirea și arta, ci și cu lucrurile pe care le considerăm valoroase, importante, în această viață. Venus ne cere să luăm în considerare ceea ce apreciem acum - indiferent că este vorba de relațiile personale, de succesul în carieră sau de iluminarea spirituală - important este să ne axăm pe lucrurile cruciale pentru noi și să începem să lucrăm astfel încât să aducem aceste valori în viața noastră.

Citește și:

Luna Nouă ne ajută să atragem acele lucruri pe care ni le dorim cel mai mult. Important este să știm ce vrem de la viață, să ne gândim cu adevărat de ce avem nevoie deoarece divinitatea vrea să ne ajute să ne împlinim cele mai mari visuri.

Un dezavantaj pe care îl poate aduce această Lună Nouă în Taur este un aer general de încăpățânare pe care toată lumea îl poate simți - Luna stăpânește emoțiile și stările noastre. S-ar putea să ne simțim puțin mult prea focusați pe ce avem de făcut, de aceea este recomandat să practicăm activități care să ne ajute să rămânem cu mintea deschisă: yoga, meditație, plimbări lungi în natură.

De reținut. Această energie puternică a Universului ne poate oferi impulsul de care avem nevoie pentru a face schimbările pe care noi ni le dorim. Acum ne putem lua inima în dinți pentru a ne urma visurile. Dacă ne facem timp pentru a decide ce ne dorim de la viața noastră, cum vrem să trăim în prezent și cum ar trebui să arate viitorul, Luna Nouă din Taur ne va oferi impulsul de care avem nevoie pentru a face că aceste lucruri să se întâmple.

Citește și:

foto main yaalan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.