Iată cele mai importante mesaje trimise de Univers pentru a face din 2021 cel mai bun an de până acum:

1. Să nu te simți niciodată singură. Întregul Univers este înăuntrul tău

Niciodată, dar niciodată, să nu te simți singură. Pentru că nu ești. Ești parte din acest Univers - ești o piesă importantă la puzzle. Atunci când ai o zi mai dificilă, privește cerul - privește norii, privește soarele, privește luna, privește tot ce este sus. Și spune-ți că tu ești parte din această poveste, din această lume.

2. Setează-ți obiective clare

Să începi un drum nou fără să îți stabilești obiective este ca și cum ai începe o excursie fără o hartă - s-ar putea să ajungi într-un loc cu adevărat special, însă s-ar putea să ajungi și într-un loc groaznic. Ce trebuie să știi este că este foarte puțin probabil să ajungi acolo unde ai vrea tu să fii.

Închide ochii și imaginează-ți unde ți-ai dori să fii până la finalul anului. Apoi deschide ochii și scrie tot ce ți-ai imaginat, apoi stabilește obiective practice pentru a te ajuta să ajungi acolo.

3. Învață din trecut, dar nu îl repeta

Ia-ți ceva timp pentru a te gândi la toate experiențele de anul trecut și, mai important, ține cont de toate lecțiile pe care le-ai învățat din aceste experiențe. Înțelege că tot ce s-a întâmplat anul trecut a fost pur și simplu un rezultat - nu te lăsa prinsă în etichetarea acestor rezultate ca fiind bune sau rele, ca succese sau că eșecuri.

Spune-ți că rezultatele sunt doar feedback. Învață din greșelile pe care le-ai făcut și ia-ți angajamentul de a nu le mai repeta. De asemenea, ține cont de faptul că acțiunile care ți-au adus succes anul trecut ar putea să nu fie asemănătoare cu acțiunile pe care trebuie să le practici în acest an. Fii deschisă la noi abordări.

4. Bucură-te de micile victorii în fiecare zi

Învață arta recunoștinței. Ia-ți câteva minute în fiecare zi pentru a îți notă pe o agenda lucrurile care merg bine în viațata, pentru care ești recunoscătoare. De asemenea, asigură-te că te conectezi emoțional cu aceste lucruri pentru care îți exprimi recunoștința - și nu enumeri niște lucruri din memorie.

5. Fă ceea ce îți place

Cât mai des cu putință. Trăiește așa cum vrei. Bucură-te de viață. Alege să te lași condusă de intuiție. Fă-ți timp pentru a îți bucura sufletul. Fă-ți timp pentru tine. Nu uita că ai o singură viață - iar timpul trece incredibil de repede.

foto main sun ok, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: