Setari Cookie-uri

Alina Eremia lansează albumul Déjà vu, unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale

După un an plin de lansări de succes, Alina Eremia le aduce fanilor cel de-al doilea album al său, Déjà vu, care marchează trecerea într-o nouă etapă și prezintă două abordări muzicale diferite. Acestea sunt prezentate prin intermediul celor 10 piese soul și urban, ce sunt însoțite de un concept foto inedit.

comunicat de presa: Albumul conține piese noi, dar și piese deja lansate, cunoscute și iubite de public, precum BRB feat. Nane, Dependența mea și Noi, single care a fost pentru 4 săptămâni #1 pe radio. În întregul proces al realizării pieselor, artista a lucrat împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți producători și songwriteri din România - Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Florian Rus, Shift, Alex Turcu, Costel Domnițeanu, Theea Miculescu, Alex Pelin, Adi Colceru și Nane.

"Albumul Déjà vu este o colecție de stări cu un sound pop-trap-R&B. Este unul din cele mai frumoase și personale proiecte pe care le-am publicat până acum, iar entuziasmul meu e dincolo de nori. Albumul e structurat în două părți, pentru că mi-am dorit să delimitez cele două abordări muzicale. Le mulțumesc tare mult tuturor oamenilor implicați, autorilor și producătorilor super talentați cu care am scris piesele. Simt că am evoluat odată cu albumul acesta, iar muzica vorbește cel mai bine pentru mine. Sper ca oamenii să se bucure de rezultatul lunilor petrecute în studio”, a spus Alina Eremia.

Citește și:

Albumul este disponibil pe toate platformele digitale și, în curând, va fi lansat și în format fizic.

La finalul anului 2020, artista le-a oferit fanilor o experiență de neuitat, un concert online unic, numit “Show must go on”, unde a cântat piesa care dă titlul albumului, Déjà vu, împreună cu Nane. Concertul a avut mai mult de 500.000 de vizualizări.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.