Setari Cookie-uri

Andreea Ibacka, însărcinată pentru a doua oară. 'Namiko abia aşteaptă un partener permanent de joacă'

Momente de mare bucurie în familia Andreei Ibacka, interpreta Monei din serialul Adela, de la Antena 1. Actriţa este însărcinată pentru a doua oară. 

comunicat de presa: „Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea.

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”.

Citește și:

andreea ibacka insarcinata

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată. Ce se va întâmpla pe viitor cu Mona, dacă va reuşi sau nu aceasta să îşi vadă cel mai mare vis împlinit, telespectatorii vor afla urmărind serialul de la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.