Află care este mantra magică a iubirii în această vară în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut:

Berbec

Sunt în locul în care trebuie să fiu în viață. Știu că Universul are un plan frumos pentru mine în ceea ce privește dragostea. Știu că iubirea mă așteaptă. Treptat, mă îndrept către ea.

Taur

Mi-am învățat lecțiile în iubire. Știu ce vreau de la sufletul pereche. Sunt deschisă să dezvolt o relație plină de iubire, care ne înalță spiritual pe mine și partener.

Gemeni

Mă inzestrez cu răbdare. Știu că totul se întâmplă cu un scop. Știu că, în cele din urmă, Iubirea mă va găsi pe mine și eu o voi găsi pe ea. Între timp, aleg să mă bucur de viață, însă rămân cu inima deschisă pentru a fi pregătită să îmi întâmpin sufletul pereche.

Rac

Trăiesc în fiecare zi dăruind iubire și bucurându-mă de lucrurile mărunte pentru că știu că acestea sunt cele care clădesc fericirea adevărată. Aleg să mă conectez cu iubirea pe care o simt în inima mea și aștept că Universul să îmi arate calea către sufletul pereche.

Leu

Dragostea este cea mai puternică forță a lumii. Merit să îmi întâlnesc sufletul pereche. Am dreptul la iubirea adevărată. Știu că eu și partenerul meu de cuplu suntem aproape unul de celălalt și că în scurt timp ne vom întâlni.

Fecioară

Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viață mea. Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o port. Eu și sufletul meu pereche suntem aliniați spiritual și suntem pregătiți să ne întâlnim.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: