Setari Cookie-uri

Mantra magică a iubirii pentru vara 2021 pentru fiecare zodie în parte

Cum atragi iubirea în viața ta în vara anului 2021 în funcție de zodie.

Balanță

Sunt aici. Sunt pregătită. Îmi doresc să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt un om special și merit să fiu iubită. Merit să știu ce înseamnă dragostea adevărată.

Scorpion

În sufletul meu domnește liniștea. Trăiesc în prezent și mă bucur de fiecare clipă. Dragostea crește în mine în fiecare zi. Cu cât ofer mai multă iubire, cu atât voi primi mai multă iubire.

Săgetător

Nu mă mai ascund. Dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii mele și îmi permit să fiu vulnerabilă. Îmi deschid inima către sufletul meu pereche.

Capricorn

Sunt pregătită să iubesc cu adevărat. Am încredere în Univers că mă va ghida către sufletul meu pereche. Iubirea radiază din mine în toate direcțiile, aducând lumină pe drumul meu.

Citește și:

Vărsător

Sunt în contact cu energia Universului. Sunt în contact cu iubirea divină. Fără efort, ofer și primesc iubire din ce în ce mai mult. Învăț să mă detașez de trecut și să îi permit sufletului pereche să mă găsească.

Pești

Sunt aici, în cel mai frumos moment al vieții mele. Dăruiesc iubire pentru că știu că se va întoarce la mine înzecit. Astăzi și în fiecare zi a vieții mele aleg să împărtășesc dragoste reală, sinceră, pură.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.