Setari Cookie-uri

Pentru suflet și inimă. 17 Citate ale Prințesei Diana care ne pot fi adevărate lecții de viață

Cele mai frumoase citate ale Printesei Diana. Tine cont de ele, iti pot fi adevarate lectii de viata in momentele dificile.

Prințesa Diana a devenit Prințesă de Wales în anul 1981, când s-a căsătorit cu Prințul Charles. Ei au avut doi copii împreună și, deși au divorțat în anul 1996, ea și-a păstrat titlul de Prințesă de Wales și a continuat să aibă o relație specială cu oamenii și să facă acte de caritate. Era iubită în întreaga lume pentru amabilitatea să, compasiune și eforturile umanitare nesfârșite. Iubea enorm copiii și făcea tot posibilul să îi ajute pe cei nevoiași să aibă o viață mai frumoasă. În plus, a fost o mamă incredibilă pentru Prințul William și Prințul Harry.

În 31 august 1997, Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în Paris. Șoferul încerca să se ferească de paparazzi, însă a fost orbit de blitzurile aparatelor foto și a intrat într-un stâlp din tunelul Pont de l'Alma cu 200 km/h.

Citește și:

În memoria ei, iată câteva citate minunate care ne învață să iubim viața și să fim oameni cu adevărat:

1. Cred că cea mai mare boală de care suferă omenirea în aceste zile şi în această epocă este boala oamenilor care se simt neiubiţi. Ştiu că pot oferi dragoste pentru un minut, o jumătate de ceas, o zi, o lună, chiar le pot dărui. Sunt foarte fericită să fac asta, vreau să fac asta.

2. Încearcă să faci un act de bunătate aleatoriu, fără nicio aşteptare, fără să vrei să fii recompensată, ştiind că poate într-o zi cineva ar putea să facă acelaşi lucru pentru tine.

3. Fă numai ceea ce îţi spune inima.

4. Ştiam care era treaba mea; misiunea mea era să ies în lume şi să cunosc oameni şi să îi iubesc.

5. Îmi place să ating oamenii. Cred că fiecare are nevoie de asta. Să îţi pui mâna pe faţa unui prieten înseamnă să ai un contact cu el.

Citește și:

6. Viaţa nu este decât o călătorie.

7. Îmbrăţişările pot face foarte mult bine - în special pentru copii.

8. Fiecare dintre noi trebuie să arate cât de mult ţinem unul la celălalt şi, în acest proces, cât de mult ţinem la noi înşine.

9. Nu urmez regulile... Mă ghidez după inimă, nu după cap.

10. Când eşti fericit, poţi să ierţi foarte multe.

11. Nu vreau cadouri scumpe; Nu vreau să fiu cumpărat. Am tot ce vreau. Vreau doar că cineva să fie acolo pentru mine, să mă facă să mă simt în siguranță.

12. Fii bun cu oricine fără să aştepţi răsplată şi fii sigur că într-o zi cineva va fi la fel cu tine.

13. Două lucruri stau că piatră: bunătatea în necazul altuia, curajul în sine.

14. Cea mai importantă boală este lipsa de afecţiune.

Citește și:

15. Dacă găseşti pe cineva pe care să îl iubeşti în timpul vieţii tale, atunci agaţă-te de această dragoste.

16. Familia este cel mai important lucru din lume.

17. Oamenii cred, la sfârșitul zilei, că un bărbat este singurul răspuns la împlinirea sufletească. De fapt, un loc de muncă este ceva mai bun pentru mine.

foto main: Serhii Yurkiv, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.