Bărbatul care îi seamănă leit lui Messy a apărut în cel mai recent clip al lui RUBY, Te Sun Yo

Bărbatul care îi seamănă leit lui Messy a apărut în cel mai recent clip al lui RUBY, Te Sun Yo

RUBY a lansat un nou concept muzical iar recent, a prezentat publicului prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”.

comunicat de presa: Cu mult flow și versuri îndrăznețe, single-ul este însoțit de un videoclip foarte fresh în care apare și sosia lui Messy, bărbatul iranian care a făcut furori, semănând leit cu atacantul argentinian. Totul a început de la tricoul cu numărul 10 și o poză pe rețelele de socializare pentru ca Reza Parastesh să cunoască faima și să fie cunoscut ca sosia fotbalistului, iar artista nu a ratat momentul de a-l include în cel mai hot proiect al ei.

„Te Sun Yo” este un single în care RUBY s-a implicat trup și suflet și care îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare. Povestea muzicală continuă cu un clip bold, desprins parcă din filmele cu gangsteri, ce te captează de la primele imagini și cu RUBY așa cum o știm, o adevărată Venus plină de sex-appeal și cu o atitudine ce îți taie respirația.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U), „Invizibil” (împreună cu Shift) și „Unde” (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri