Setari Cookie-uri

Uneori trebuie să renunți la anumite lucruri din viața ta pentru a face loc lucrurilor potrivite pentru tine

Uneori trebuie să renunți la anumite lucruri din viața ta pentru a face loc lucrurilor potrivite pentru tine. Lucrurilor mai bune. Stresează-te mai puțin și trăiește mai mult. Nu îți irosi energia pe ceea ce nu contează când Universul îți oferă posibilitatea de a fi fericită cu adevărat. 

Trebuie să renunți la toate lucrurile ce nu își găsesc locul în viața ta. La toate lucrurile care nu îți aduc energie pozitivă sau fericire, care nu se potrivesc cu stilul tău de viață, cu valorile tale, cu credințele tale, cu nevoile tale. Trebuie să renunți la tot - de la obiecte, la gânduri, la relații.

Întotdeauna mai puțin înseamnă mai mult. Mi-am dat seama că aș prefera să am foarte puține lucruri în viață care să însemne lumea pentru mine decât o minte și un mediu incredibil de aglomerate, care mă copleșesc clipă de clipă. Vreau să fac loc oamenilor și lucrurilor care îmi pun zâmbetul pe buze și în preajma cărora mă simt fericită. Vreau să fac loc lucrurilor corecte renunțând la cele greșite.

Viața nu este ușoară, însă de multe ori noi o complicăm și mai mult. Uneori trebuie să trecem prin momente dificile astfel încât să înțelegem de ce și de ce nu avem nevoie. Însă este foarte important să nu rămânem în durere. Să nu ne legăm de trecut, de lucrurile care s-au întâmplat. Să găsim puterea de a merge mai departe și de a lupta pentru a fi fericiți.

Citește și:

Să ne acceptăm povestea și, în același timp, să renunțăm la persoanele greșite și la lucrurile greșite. Să învățăm lecțiile importante și să ne continuăm drumul. Să le permitem oamenilor care ne-au rănit să plece din viețile noastre pentru a face loc oamenilor potriviți.

Nu este momentul să rămâi blocată în durere. Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Lucruri frumoase sunt în drum către tine și singura modalitate de a le primi în viața ta este să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc și care nu îți îmbunătățesc viața în niciun fel.

Distruge legăturile cu oamenii care te epuizează de energie, care se folosesc de tine. Donează hainele pe care nu le-ai mai purtat în ultimul an. Scapă de decorațiunile inutile care îți încarcă mediul și, indirect, mintea. Șterge aplicațiile pe care nu le mai folosești din telefon. Simplifică-ti viața și astfel te vei putea concentra asupra tuturor acelor lucruri și oameni care contează cu adevărat.

Citește și:

Nu te atașa de lucruri pentru că atunci când va veni momentul va trebui să le poți da drumul ușor și să poți face loc pentru ceva mai bun. Pentru ceva care te va ajuta să crești. Nu te mulțumi cu puțin. Nu te îngropa în rutină. Să renunți înseamnă să te eliberezi și, deși uneori este un proces dureros și dificil, este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru tine - pentru fericirea ta, pentru liniștea ta, pentru mintea ta.

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.