Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în a doua jumătate a lunii iulie

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui și nu va permite sub nicio formă răului să se apropie de ele. 

Acestea sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în a doua jumătate a lunii iulie. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Săgetător

În a doua jumătate a lunii iulie ești mai protejată ca niciodată. Te poți considera norocoasă deoarece Dumnezeu te-a luat sub aripa sa și nu va permite nimănui să te rănească.

Acum ai ocazia să ieși din zona de confort și să îți urmezi visurile. Treci printr-o perioadă plină de schimbări, cu provocări interesante care te conving să îndrăznești mai mult, să crezi în tine și să lupți din tot sufletul pentru ce îți dorești. Ești dornică de aventură și poți începe un drum foarte frumos care îți va schimba radical viitorul.

Învață să te lași purtată de val, să nu mai analizezi atât de mult fiecare detaliu și să îi permiți Universului să îți arate ce plan minunat are pentru tine. Surprizele se vor ține lanț, te asigur!

Citește și:

Rac

Ultimele două săptămâni ale lunii iulie vor fi cu adevărat speciale pentru tine deoarece te vor ajuta să îți transformi radical viața personală. Ai ocazia să petreci mai mult timp cu tine însăți și să îți dai seama cine ești și ce îți dorești de la viață, de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Dacă până acum ai ascultat și te-ai lăsat influențată de părerile oamenilor din jurul tău, iată că de data aceasta alegi să cauți adânc în sufletul tău și să înțelegi mai bine ce vrei să faci în viitor. Ascultă-ți intuiția pentru că aceasta nu dă greș niciodată.

Dumnezeu este alături de tine în această călătorie de redescoperire și te ajută să fii sinceră cu tine însăți și să mergi pe drumul potrivit - acela care să îți aducă liniștea pe care o cauți de atât de mult timp. Ești motivată să faci acele schimbări fără să îți mai pese de ce spun sau fac ceilalți. Alegi să trăiești viața ta.

Citește și:

Scorpion

Următoarele două săptămâni vor fi cele mai frumoase pentru tine din acest an. Visurile pe care le ai de foarte mult timp sunt pe cale să se împlinească. Dumnezeu este alături de tine, te protejează și îți oferă puterea de care ai nevoie pentru a merge mai departe și a îți împlini dorințele. Datorită încrederii pe care o ai în tine și la care ai muncit foarte mult în ultima perioadă vei ajunge mai repede cât crezi acolo unde îți dorești.

Universul îți va aduce liniște, pace, fericire pe plan personal. În ceea ce privește viața profesională, vei fi într-o continuă schimbare. Acum vei crește și vei demonstra tuturor de ce ești capabilă. Ești binecuvântată cu multă creativitate și idei strategice cu care reușești să îți impresionezi superiorii și colaboratorii.

Citește și:

foto main Barashkova Natalia, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.