Setari Cookie-uri

James Blake a lansat piesa Say That You Will

James Blake a lansat primul single de pe noul album, “Friends That Break Your Heart”, care va aparea pe 10 septembrie 2021. “Say That You Will” a fost redata in premiera la BBC Radio, ca “Hottest Record in the World”.

comunicat de presa: Artistul a declarat ca piesa este despre gasirea linistii interioare indiferent in ce moment al vietii te afli. Pentru el, comparatia cu alti oameni iti fura fericirea si linistea.

“Friends That Break Your Heart” este urmatorul proiect muzical care apare dupa lansarea EP-ului “Covers” in decemebrie 2020 si este primul album din ultimii 3 ani, care va fi urmat si de un turneu cu 15 spectacole in America.

James Blake este un cantaret, compozitor si producator britanic, castigator al premiului Grammy. Acesta a contribuit pentru albume faimoase, precum: “Blonde” al lui Frank Ocean, “DAMN” al lui Kendrick Lamar, “4:44” al lui Jay-Z, “Lemonade” al lui Beyonce, “ASTROWORLD” al lui Travi Scott si “Black Panther: The Album”, pentru care a si castigat Grammy-ul “Best Rap Performance”. In 2013, James a castigat Mercury Prize si a fost nominaliat la Grammy pentru “Best New Artist”.

Citește și:

FRIENDS THAT BREAK YOUR HEART Tracklist:

1. Famous Last Words
2. Life Is Not The Same
3. Coming Back (feat. SZA)
4. Funeral
5. Frozen (feat. JID & SwaVay)
6. I’m So Blessed You’re Mine
7. Foot Forward
8. Show Me (feat. Monica Martin)
9. Say What You Will
10. Lost Angel Nights
11. Friends That Break Your Heart
12. If I’m Insecure

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.