Setari Cookie-uri

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine în 6 pași? Sfaturi de la psihologi

Cu toții vorbim despre iubire și despre cum am simțit-o la un moment dat în viața noastră... însă, cum este definită de fapt dragostea?

Potrivit psihologului Todd B. Kashdan "Dragostea este despre o extindere a sinelui prin care interesele, valorile, rețeaua socială și finanțele unei alte persoane devin partea a vieții tale la fel cum tu, la rândul tău, împărtășești toate aceste aspecte cu ea. Dragostea nu înseamnă că renunți la orice pentru o altă persoană. Mai degrabă, înseamnă că ai suficientă încredere pentru a îi oferi cheile pentru tot ceea ce tu poți accesa."

Cum faci pe cineva să se îndrăgostească de tine? Cum îi arăți că ești tot ce și-a dorit vreodată? Dacă urmezi sfaturile psihologilor, vei reuși cu siguranță:

1. Fii tu însăți

Absolut niciun truc nu va funcționa dacă te prefaci că ești ceea ce nu ești. Vrei că el să se îndrăgostească de tine, nu de cineva care încerci să devii sau să fii. Așadar, renunță la măști și arată cine ești cu adevărat. Fii tu însăți.

Citește și:

2. Ascultă

Să ai abilități bune de comunicare înseamnă nu doar să vorbești, ci și să asculți. Oferă-i bărbatului cu care ești șansa de a vorbi. Alege să fii prezentă în moment și să fii atentă la ce are de spus. Nu îi da sfaturi, nu mustra, nu arăta cu degetul. Arată-i doar că este auzit pentru că el cu siguranță are multe de spus.

3. Fă-l să se îndrăgostească de tine cu ajutorul râsului

S-a dovedit științific că râsul este contagios. Când râzi creierul îi oferă corpului tău substanțe chimice care îl ajută să se simtă bine. Da, râsul poate fi total captivant. Dacă încerci să agăți un tip, atunci râsul este cel mai bun mod de a îi atrage atenția.

4. Alege să fii diferită

A fi tu însăți este o modalitate excelentă de a fi diferită. Dacă îți permiți să fii diferită, bărbatul potrivit va observa și va aprecia acest lucru - și se va îndrăgosti de naturalețea ta.

Citește și:

5. Nu îi face întotdeauna pe plac

Nu trebuie să fii de acord cu tot ce spune. Este în regulă să aveți dezbateri mature cu puncte de vedere diferite. Este în regulă să vă provocați în conversații serioase și să va spuneți opiniile fără nicio teamă. Așa se va îndrăgosti și mai repede de tine - pentru că va înțelege că ești o persoană care știe ce vrea, care nu renunta la principiile sale pentru altcineva.

6. Oferă-i spațiul de care are nevoie

Da, arată-i că te interesează persoana lui, că vrei să petreci timp cu el, că îți face plăcere să fiți împreună. Însă nu uita de tine și de pasiunile tale, de oamenii din jurul tău, de hobby-urile tale. Nu te pierde într-o relație. Astfel, îi oferi și lui spațiul de care are nevoie pentru a își continua o parte din viața pe care o avea înainte să te cunoască.

Citește și:

foto main 4 PM production, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.